Real Madrid - Eibar Canlı maç izle

Real Madrid ile Eibar, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 17:15’te başlayan müsabaka SMART SPOR kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Real Madrid - Eibar Canlı maç izle

Real Madrid ile Eibar İspanya La Liga 29.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Isidro Diaz de Mera Escuderos düdük çalacak.

Real Madrid - Eibar maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:15’te başlayan müsabaka SMART SPOR kanalından canlı olarak izlenebilir.

Real Madrid - Eibar maçı sakat ve cezalı oyuncular

Real Madrid: Sergio Ramos (Sakat), Eden Hazard (Sakat), Daniel Carvajal (Sakat), Federico Valverde (Sakat)

Eibar: Recio (Sakat), Pedro Bigas (Sakat), Roberto Correa (Sakat), Yoshinori Muto (Sakat), Edu Exposito (Sakat)

Real Madrid - Eibar maçı muhatemel 11’ler…

Real Madrid: Courtois, Lucaz Vaquez, Varane, Nacho Martinez, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Benzema

Eibar: Dimitrovic, Rober Correa, Paulo Oliveira, Anaitz Arbilla, Rafa Soares, Bryan Gil, Sergio Alvarez, Edu Exposito , Takashi Inui, Sergi Enrich, Kike Garcia

Real Madrid - Eibar iddia oranları

Real Madrid: 1.25

Beraberlik: 4.25

Eibar: 5.50

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.90

Real Madrid 8 Maçtır Kaybetmiyor

Real Madrid’de moraller yerinde. Milli maç arasından önceki hafta Celta Vigo’ya konuk olan Zidane’ın ekibi, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Benzema’nın 2 gol ve 1 asistlik katkı yaptığı maçta, galibiyetin baş mimarı olduğunu belirtelim. Bu sezon 23. Golünü atmayı başaran Karim Benzema, Real Madrid’in gol yükünü çeken isim. La Liga’da üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Real Madrid, lider Atletico Madrid’in 6 puan gerisinde.

Eibar Düşme Hattında

Eibar, haftalardır La Liga’da galibiyete  hasret. Milli maç arasından önceki hafta konuk oldukları Bilbao deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Bu sezon La Liga’da küme düşme tehlikesi yaşayan Jose Luis Mendilibar’ın ekibi, 28 hafta sonunda sadece 4 galibiyet alabildi. 23 puan ile düşme hattında yer alıyorlar ve bu kötü performans devam ederse, kümede kalma ihtimalleri oldukça zor diyebiliriz.