Real Madrid - Shakhtar Donetsk Canlı izle

Real Madrid ile Shakhtar Donetsk, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Saat 19:55'de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Real Madrid - Shakhtar Donetsk Canlı izle

Real Madrid ile Shakhtar Donetsk, Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. hafta mücadelesinde Alfredo di Stefano stadında karşı karşıya geliyor. Her iki takımında iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacağı maçta hakem S. Jovanovic düdük çalacak.

Real Madrid - Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19.55'de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Real Madrid - Shakhtar Donetsk maçı öncesi istatistikler

Real Madrid: Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile 2015/2016 gruplarında oynadığı iki karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Avrupa kupalarında Ukrayna takımlarına rakip olduğu son sekiz maçı kaybetmeyen Real Madrid, son mağlubiyetini 1998/1999 Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 0-2’lik skorla Dinamo Kiev'den almıştı.

Shakhtar Donetsk: Shakhtar Donetsk, Real Madrid'e rakip olduğu iki Şampiyonlar Ligi maçında kalesinde 46 şut gördü ve sekiz gol yedi.

Shakhtar Şampiyonlar Ligi gruplarının ilk haftalarında oynadığı son yedi maçın beşini kazanıp sadece ikisini kaybetti. Şampiyonlar ligindeki mağlubiyetlerini 2015/2016'da Real Madrid ve geçen sezon Manchester City'den aldı.

Real Madrid - Shakhtar maçı sakat ve cezalı oyuncular

Real Madrid: Sergio Ramos (Şüpheli), Eden Hazard (Sakat), Daniel Carvajal (Sakat), Mariano Diaz (Sakat), Martin Odegaard (Sakat), Alvaro Odriozola (Sakat)

Real Madrid - Shakhtar Donetsk iddia oranları

Real Madrid: 1.15
Beraberlik: 5.25
Shakhtar Donetsk: 7.50
2,5 gol üstü: 2.50
2,5 gol altı: 1.32