Reims - Lyon Canlı maç izle

Reims ile Lyon, Fransa Lig 1 maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Reims - Lyon Canlı maç izle

Reims ile Lyon Fransa Lig 1 29. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Jerome Brisard düdük çalacak. Lyon şampiyonluk şansını dolu dizgin sürdürürken, Reims engeline takılmak istemiyor.

Reims- Lyon maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Reims - Lyon maçı sakat ve cezalı oyuncular

Reims: Moreto Cassama (Cezalı)

Reims- Lyon iddia oranları

Reims: 4.75

Beraberlik: 3.75

Lyon: 1.35

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Reims Geri Dönmeyi Bildi

Fransa Ligue 1’in 28. Haftasında Nantes deplasmanına konuk olan Reims, 5 maçlık galibiyet hasretiyle çıktığı mücadelenin ilk yarısında kötü bir futbol sergilerken, düşme hattındaki rakibi karşısında devre arasına 1-0 geride girdi. Munetsi, Toure ve Doumbia’nin oyuna girmesiyle daha iyi oynamaya başlayan ekip, önce Konan ile skoru eşitledi, ardından Abdelhamid’in son saniye golüyle 2-1’lik galibiyete ulaştı. 5 maçtır kazanamayan Reims, iyi bir geri dönüşe imza atsa da, ligin zayıf halklarından Nantes karşısında zor anlar yaşadı.

Lyon Şampiyonluk Yolunda

10 kişi kaldığı Marsilya deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ve Fransa Ligue 1’in lideri olma şansını kaçıran Lyon, liderin kazandığı geçtiğimiz hafta Rennes engelini 1-0’lık galibiyetle geçti. Auoar’ın golüyle kazanan Rudi Garcia ve ekibi, çok daha rahat bir galibiyet alma şansına sahip olsa da, fırsatları iyi değerlendiremedi. Ligue 1 galibiyetiyle zirve ile arasındaki 3 puan farkını koruyan konuk ekip, hafta sonu Fransa Kupası’nda ise Sochaux’u 5-2 mağlup etti ve golcüler bitiricilikleriyle güven tazeledi. Lyon şampiyonluk şansını dolu dizgin sürdürürken, Reims engeline takılmak istemiyor.