CANLI İZLE Rizespor – Galatasaray

Süper Lig 10. hafta karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Rize ile karşılaşıyor. Galatasaray’da tek hedef galibiyet. Peki Rize Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bein Sports 1 şifresiz mi yayınlanacak? İşte tüm detaylar.

CANLI İZLE Rizespor – Galatasaray

Galatasaray Süper Lig 10. Haftasında deplasmanda Rizespor’un konuğu oluyor. Geçen hafta rakibi karşısında beraberlik alan Galatasaray, liderlik yolunda yara almıştı. Galatasaray, konuk olduğu Rize karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Ancak geçmiş tabloya bakıldığında durum pek iç açıcı değil. Öyle ki Rizespor Galatasaray’ın kabusu olarak biliniyor.

14 Haziran 2020'deki Rize deplasmanı Galatasaray’ın çöküş maçı olarak nitelendiriliyor. Pandemi nedeniyle lige verilen ara öncesinde Galatasaray zirveye yaklaşmış ancak ara sonrası deplasmanda Rize ile karşılaşan Galatasaray için maç sonrası her şey dğeişmişti.

Öte yandan Galatasaray’da sakatlıklar da can sıkıyor. İzolasyon süreçleri devam eden Arda Turan, Ryan Babel, Omar Elabdellaoui, Younes Belhanda ve Okan Kocuk, Rizespor deplasmanında forma giyemeyecek.

Sakatlıkları devam eden Saracchi ve Radamel Falcao takımda yer alamayacaklar.

Son 5 maçında 3 galibiyet 1 beraberlik 1 de mağlubiyet alan Galatasaray ligde 17 puanla 3. sırada yer alıyor.

Rizespor ise son 5 maçında mağlubiyet görmezken 2 beraberlik, 3 de galibiyet aldı. Rizespor 12 puanlar ligde 9. Sırada yer alıyor.

Peki Rizespor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanıyor?

Rizespor – Galatasaray maçı saat 19.00’da Çaykur Didi Stadı’nda oynanıyor. Rize - Galatasaray maçında Atilla Karaoğlan düdük çalışıyor.

Rize – Galatasaray bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Rize – Galatasaray maçı Bein spors 1 şifresiz izlemek için aboneliğiniz olması gerekiyor.

Muhtemel 11’ler

Rizespor: Gökhan, Morozıuk, Dilaver, Merıah, Melnjak, Abdullah, Donsah, Baıano, Boldrın, Onur, Remy

Galatasaray: Fatih, Linnes, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Feghouli, Oğulcan, Diagne