Sevilla - Atletico Madrid Canlı maç izle

Sevilla ile Atletico Madrid, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka SMART SPOR kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Sevilla - Atletico Madrid Canlı maç izle

Sevilla ile Atletico Madrid İspanya La Liga 29.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Jesus Gil Manzano düdük çalacak.

Sevilla - Atletico Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka SMART SPOR kanalından canlı olarak izlenebilir.

Sevilla - Atletico Madrid maçı sakat ve cezalı oyuncular

Sevilla: Aleix Vidal (Şüpheli)

Atletico Madrid: Vitolo (Şüpheli), Yannick Carrasco (Cezalı), Moussa Dembele  (Şüpheli), Lucas Torreira (Şüpheli), Joao Felix (Şüpheli)

Sevilla - Atletico Madrid maçı muhtemel 11’ler…

Sevilla: Bono, Kounde, Sergi Gomez, Reguilon, Gudelj, Oliver Torres, Fernando, Joan Jordan, Jesus Navas, Papu Gomez, En Nesyri

Atletico Madrid: Jan Oblak, Vrsaljko, Savic, Felipe, Renan Lodi, Koke, Saul, Correa, Lemar, Llorente, Luis Suarez

Sevilla - Atletico Madrid iddia oranları

Sevilla: 2.40

Beraberlik: 2.70

Atletico Madrid: 2.35

2,5 gol üstü: 2.10

2,5 gol altı: 1.42

Sevilla Sürpriz Peşinde

Sevilla, milli maç arasından önceki haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Valladolid deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Sevilla’ya 1 puanı getiren gol, kaleci Bono’dan geldi. Şanslı bir beraberlik alan Sevilla, La Liga’da 4. Sıradaki yerini koruyor. Bu hafta iç sahada lider Atletico Madrid ile karşılaşackalar. Ramon Sanchez Pizjuan’da son 8 maçta 7 galibiyet alan Sevilla, lider Atletico Madrid karşısında da galibiyet hedefliyor. Sevilla’da Aleix Vidal kadroda yer almıyor.

Atletico Madrid’in Kredisi Yok

Atletico Madrid, milli maç arasından önceki hafta 3 puan almayı başardı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Alaves’i tek golle geçtiler. 87. Dakikada Alaves’in penaltı kaçırdığını belirtmekte fayda var. Özellikle son haftalarda Atletico Madrid’in oyununda gözle görülür bir düşüş var. Kilidi açmakta zorlanıyorlar. La Liga’da en yakın takipçisi Barcelona’nın 4 puan önünde liderliğini sürdüren Atletico Madird, bu hafta Sevilla’ya konuk olacak. Maç öncesinde Atletico Madrid’te Carrasco kart cezalısı.