Sheffield United – Arsenal Canlı maç izle

Sheffield United ile Arsenal, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:00’de başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Sheffield United – Arsenal Canlı maç izle

Sheffield United ile Arsenal İngiltere Premier Lig 31.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Peter Bankes düdük çalacak.

Sheffield United –Arsenal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:00’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Sheffield United –Arsenal maçı sakat ve cezalılar

Sheffield United: Chris Basham (Şüpheli), Billy Sharp (Sakat), George Baldock (Şüpheli), Jack Robinson (Sakat), Jack O'Connell (Sakat), Sander Berge (Şüpheli), Jayden Bogle (Şüpheli)

Arsenal: David Luiz (Sakat), Martin Odegaard (Şüpheli), Kieran Tierney (Sakat)

Sheffield United –Arsenal maçı muhtemel 11’ler…

Sheffield United: Ramsdale, Ethan Ampadu, Jagielka, Chris Basham, George Boldock, Oliver Norwwod, John Lundstram, Fleck, Enda Stevens, Billy Sharp, McGoldrick

Arsenal: Bernd Leno, Gabriel, Rob Holding, Cedric Soares, Hector Bellerin, Granit Xhaka, Dani Ceballos, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Aubameyang

Sheffield United –Arsenal iddia oranları

Sheffield United: 4.50

Beraberlik: 3.40

Arsenal: 1.42

2,5 gol üstü: 1.72

2,5 gol altı: 1.67

Sheffield United’ta Kan Değişikliği 

Sheffield United, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Leeds United deplasmanında 2-1 kaybettiler ve son sıradaki yerlerini korudular. Premier Lig’de bu sezon küme düşme adayları arasında başı çeken Sheffield United, geçtiğimiz hafta içi Chris Wilder ile de yollarını ayırdı. Göreve ise Paul Heckingbottom getirildi. Premier Lig’de bu sezon sadece 4 galibiyet alabilen Sheffield United, tam 24 mağlubiyet yaşadı. Sheffield United’ta bu hafta Jack Robinson kadroda yer almıyor.

Arsenal Telafi Peşinde

Arsenal, geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Premier Lig’de iç sahada konuk ettikleri Liverpool’a 3-0 kaybettiler. İlk 6 yarışında önemli bir yara alan Mikel Arteta’nın öğrencileri, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Slavia Prag ile 1-1 berabere kaldı. Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Arsenal, bu hafta Sheffield United karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Arsenal’da David Luiz’in sakat olduğunu belirtelim.