Sivasspor – Fenerbahçe Canlı maç izle

Sivasspor ile Fenerbahçe, Türkiye Süper Lig 20.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Sivasspor – Fenerbahçe Canlı maç izle

Sivasspor ile Fenerbahçe Türkiye Süper Ligi mücadelesinde 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Sivasspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Sivasspor – Fenerbahçe maçı sakat ve cezalılar

Sivasspor: Sergiy Rybalka (Sakat)

Fenerbahçe: Diego Perotti (Sakat), Tolga Ciğerci (Sakat), Ozan Tufan (Cezalı), Sinan Gümüş (Sakat), Attila Szalai (Şüpheli), Ferdi Kadıoğlu (Sakat)

Sivasspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Sivasspor: Samassa, Ahmet Oğuz, Appindangoye, Caner, Uğur, Claudemir, Fajr, Hakan, Kayode, Gradel, Yatabare

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Tisserand, Caner (Novak), Gustavo, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Thiam, Samatta

Sivasspor – Fenerbahçe iddia oranları

Sivasspor: 2.70

Beraberlik: 3.10

Fenerbahçe: 2.05

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.85

Caner Erkin ve Mert Hakan Yandaş'ın cezaları bitti

Sarı Lacivertli ekipte cezaları sebebiyle Ankaragücü maçını kaçıran Caner Erkin ile Mert Hakan, Sivasspor maçında görev alacak. İki oyuncu da teknik ekip tarafından Sivasspor maçının 11'ine dahil edilecek.

Sivasspor’da 1 eksik var

Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi 1 eksik bulunuyor. Sakatlığı devam eden Serhiy Rybalka Fenerbahçe karşısında takımını yalnız bırakacak.

Yiğidolar 4 maçtır yenilmiyor

Süper Lig’de Sivasspor 4 maçtır kaybetmiyor. Yiğidolar, oynadığı son 4 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet almıştı. Fenerbahçe ise ligde 5 maçtır yenilgi yüzü görmedi.

28 maçta 102 gol atıldı

Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki maçlar bol gollü geçiyor. İki takım arasında Süper Lig’de yapılan 28 maçta toplam 102 gol atıldı. Geride kalan maçlarda Sivasspor 38, Fenerbahçe ise 64 kez fileleri havalandırırken, futbolseverler toplamda 102 gole tanık oldu. Maç başına gol ortalaması 3.95 olarak gerçekleşti.

Fenerbahçe ile Sivasspor 29. randevuda  

Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de 29. kez karşı karşıya gelecek. Sivasspor’un Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 28 maçtan 17’sini Fenerbahçe, 6’sını Sivasspor kazandı, 5 müsabaka da berabere sonuçlandı. Rekabette Fenerbahçe’nin toplam 63 golüne, Sivasspor 38 golle karşılık verdi. Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda Sivasspor, 3-1 ve 2-1’lik skorla Fenerbahçe’yi mağlup etmişti.