CANLI Sivasspor - Fenerbahçe

Süper Lİg'de Lider Sivasspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Hem Sivasspr hem de Fenerbahçe için kiritik öneme sahip olan maçta her iki takımda hedef mutlak 3 puan. İşte Sivasspor Fenerbahçe canlı maç yayın bilgileri ve ayrıntıları...

CANLI Sivasspor - Fenerbahçe

Süper Lig 15. haftasında kiritk bir maça sahne oluyor. Lider Sivasspor, evinde 5 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'yi konuk ediyor. İki takım içinde kritik öneme sahip olan bu maçta taraflar mutlak galibiyet için sahaya çıkıyorlar.

Sivasspor, ligde 30 puanla lider durumdayken Fenerbahçe 25 puanla 5. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de sakatlıklar can sıkıyor

Sarı laciverli ekipte sakatlıkları devam eden Victor Moses, Hasan Ali Kaldırım ve Miha Zajc forma giyemeyecek. Öte yandan Fenerbahçe'de gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde 3 futbolcu da sarı kart sınırında bulunuyor. Kaptan Emre Belözoğlu, Serdar Aziz ve Vedat Muriqi Sivasspor Fenerbahçe maçında sarı kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde görev yapamayacaklar. 

Ev sahibi takım Sivasspor'da ise sakatlığı süren Serhiy Rybalka ve kart cezalısı olan Hakan Arslan karşılaşmada yer almayacak. 

Sivasspor Fenerbahçe canlı

Sivas 4 Eylül stadında saat 16.30'da başlayacak olan Sivasspor Fenerbahçe mücadelesinde hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Sivasspor Fenerbahçe canlı olarak bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Digiturk üyeleri aboneleri kapsamında Sivasspor Fenerbahçe maçı canlı yayın beinconnect üzerinden bein sports 1 şifresiz olarak izleyebilecekler. 

Lig'de 27. randevu

Sivasspor ile Fenerbahçe 27. kez karşı karşıya geliyorlar. Geride kalan 26 maçtan 17'sinde Fenerbahçe üstünlük sağlarken 4 maçta Sivasspor sahadan galip ayrıldı. 5 müsabakada iser taraflar yenişemedi. 

Sivasspor: Samassa, Marcelo, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Ziya, Mert Hakan, Emre, Fernando, Yatabare

Fenerbahçe: Altay, Isla, Sadık, Serdar, Dirar, Luiz Gustavo, Emre, Ozan, Rodrigues, Kruse, Muriqi