Sivasspor – Konyaspor Canlı maç izle

Sivasspor ile Konyaspor, Türkiye Süper Lig 34.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 13:30’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Sivasspor – Konyaspor Canlı maç izle

Sivasspor ile Konyaspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

Sivasspor – Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:30’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Sivasspor – Konyaspor maçı sakat ve cezalılar

Sivasspor: Sergiy Rybalka (Sakat), Aaron Appindangoye (Şüpheli)

Konyaspor: Eray Birniçan (Sakat), Marin Anicic (Sakat), Alper Uludağ (Sakat), Samuel Eduok (Sakat)

Sivasspor – Konyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Sivasspor: Ali Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Robin Yalçın, Tyler Boyd, Max Gradel, Yatabare

Konyaspor: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Shengelia, Milosevic, Zymer Bytyqi, Kravets, Cikalleshi

Sivasspor – Konyaspor iddia oranları

Sivasspor: 1.80

Beraberlik: 3.00

Konyaspor: 3.10

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Sivasspor’da Moraller Yerinde

Sivasspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor’a konuk olan Rıza Çalımbay’ın ekibi, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Antalyaspor deplasmanında puan almalarını bekliyordum ve Sivasspor’un kazanması, benim için sürpriz bir durum olmadı. Süper Lig’de haftalardır yükselen bir grafiği olan Sivasspor, üst üste 9 maçtır kaybetmiyor. Sivasspor’da Rybalka kadroda yer almıyor.

Konyaspor 4 Maçtır Kaybetmiyor

Konyaspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. İlhan Palut yönetiminde son haftalarda üst üste puanlar toplamaya başladıklarını belirtelim. Erzurumspor deplasmanında alınan galibiyetin ardından, Ankaragücü beraberliği ile son 4 maçta 8 puan toplamayı başardılar. Süper Lig’de rahat bir konumda yer alan Konyaspor, bu hafta Sivasspor deplasmanında da seriyi sürdürme peşinde. Maç öncesinde Konyaspor’da Jevtovic’in sakatlığı bulunuyor.