Sivasspor – Trabzonspor Canlı maç izle

Sivasspor ile Trabzonspor, Türkiye Süper Lig 32.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Sivasspor – Trabzonspor Canlı maç izle

Sivasspor ile Trabzonspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Yeni 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geliyor.  Sivasspor, yenilmezlik serisini sürdürüyor. Trabzonspor ise, milli maç arasından önceki haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Maçta hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

Sivasspor – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Sivasspor – Trabzonspor maçı sakat ve cezalılar

Sivasspor: Sergiy Rybalka (Sakat)

Trabzonspor: Kamil Ahmet Çörekçi (Sakat), Benik Afobe (Sakat), Djaniny (Cezalı), Anders Trondsen (Şüpheli), Abdülkadir Ömür (Sakat), Berat Özdemir (Sakat)

Sivasspor – Trabzonspor maçı muhtemel 11’ler…

Sivasspor: Ali Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Robin Yalçın, Tyler Boyd, Max Gradel, Yatabare

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Hosseini, Marlon, Berat, Flavio, Nwakaeme, Bakasetas, Ekuban, Djaniny

Sivasspor – Trabzonspor iddia oranları

Sivasspor: 2.35

Beraberlik: 2.75

Trabzonspor: 2.35

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Sivasspor 8 Maçtır Kaybetmiyor

Sivasspor, yenilmezlik serisini sürdürüyor. Süper Lig’de iyi bir çıkış yakalayan Rıza Çalımbay’ın ekibi, milli maç arasından önceki hafta, Göztepe’yi deplasmanda 5-3 ile geçmeyi başardı. Bir önceki hafta ise Fatih Karagümrük karşısında 1-0 kazanmışlardı. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Sivasspor, en son mağlubiyetini Ocak ayında Alanyaspor deplasmanında almıştı. Bu hafta iç sahada Trabzonspor’u konuk edecek Sivasspor’da Claudemir’in sakatlığı sürüyor.

Trabzonspor Moral Buldu

Trabzonspor, milli maç arasından önceki haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’nü 4-1 mağlup etmeyi başardılar. Üst üste yaşanan Alanyaspor ve Erzurumspor maçlarındaki kayıpları telafi etmiş oldular. Süper Lig’de üst üste 12 deplasman maçında mağlubiyet yaşamayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu hafta Sivasspor karşısında da bu seriyi devam ettirmek istiyor. Trabzonspor’da bu hafta Abdülkadir Ömür ve Trondsen’in sakatlıkları var.