CANLI İZLE Tottenham Brighton

İngiltere Premier Lig maçında Tottenham ile Brighton karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham Brighton maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Tottenham Brighton

İngiltere Premier Lig maçında Tottenham ile Brighton Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham Brighton maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Tottenham Brighton - Resim : 1Tottenham-Brighton maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 14:30'da başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Tottenham-Brighton canlı izle

İşte Tottenham Brighton maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Tottenham-Brighton maçı muhtemel 11'leri henüz belli olmadı.

Tottenham-Brighton maçı sakat ve cezalılar

Tottenham: Matt Doherty (Sakatlık - İç Yan Bağı Yırtık), Japhet Tanganga (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Oliver Skipp (Sakatlık - Kasığından Sakat)

Brighton: Jakub Moder (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık)

Tottenham-Brighton iddia oranları

Tottenham: 1.39

Beraberlik: 3.80

Brighton: 5.25

2,5 gol üstü: 1.69

2,5 gol altı: 1.74

CANLI İZLE Tottenham Brighton - Resim : 3OPTA FACTLERİ

-Tottenham'ın iç sahada puan kaybetmediği Premier Lig takımları arasında Brighton'dan (4/4) daha fazla konuk ettiği tek rakibi Bournemouth (5/5).

-Tottenham'a konuk olduğu dokuz lig maçının sadece birini kazanabilen Brighton (2B 6M), Ekim 1981'deki 1-0'lık galibiyetinden bu yana beş ziyaretinden de puan çıkaramadı.

-Premier Lig'de çıktığı son yedi maçta da 2+ gol atan Tottenham, daha uzun bir seriyi sadece Eylül-Aralık 2011 arasındaki 11 karşılaşmalık süreçte yaşadı.

-Premier Lig'de ilk maçına çıktığı şubat ayından bu yana en fazla asist yapan iki oyuncudan biri olan Dejan Kulusevski (6, Harry Kane ile eşit), ilk 11 çıktığı ilk 10 karşılaşmada yedi gol pası veren ilk oyuncu olmak istiyor.

-Enock Mwepu, Brighton formasıyla ilk 11 çıktığı son üç Premier Lig maçında beş gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 4 asist).