Tottenham – Machester United Canlı maç izle

Tottenham ile Machester United, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 18:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Tottenham – Machester United Canlı maç izle

Tottenham ile Machester United İngiltere Premier Lig 31.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Chris Kavanagh düdük çalacak.

Tottenham –Machester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Tottenham –Machester United maçı sakat ve cezalılar

Tottenham: Matt Doherty (Sakat), Ben Davies (Sakat)

Machester United: Phil Jones (Sakat), Paul Pogba (Şüpheli), Luke Shaw (Şüpheli), Anthony Martial (Sakat), Eric Bailly (Sakat)

Tottenham –Machester United maçı muhtemel 11’ler…

Tottenham: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Machester United: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Tuanzebe, Harry Maguire, Alex Telles, Fred, McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cavani

Tottenham –Machester United iddia oranları

Tottenham: 2.50

Beraberlik: 2.95

Machester United: 2.10

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Tottenham Galibiyet Peşinde

Tottenham, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Newcastle United deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de Leicester City ve Chelsea’nin mağlup olduğu haftayı 1 puan ile kapattılar. İlk 4 iddiasını sürdüren Jose Mourinho’nun öğrencileri, bu hafta Manchester United ile karşılaşacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maç, Tottenham 6-1 kazanmayı başarmıştı. Tottenham’da bu hafta Ben Davies ve Matt Dohert’nin sakatlıkları bulunuyor.

Manchester Uniter Rövanşı Almak İstiyor

Manchester United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’ta Brighton’ı konuk eden Kırmızı Şeytanlar, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini aldı. Lider Manchester City’nin ardından 2. Sırada bulunan Manchester United, 10 maçtır ise yenilgi yüzü görmüyor. Sezonun ilk yarısında iç sahada Tottenham’a 6-1 kaybetmişlerdi. Bu kez deplasmanda Tottenham karşısında kazanarak, rövanşı almak istiyorlar. Maç öncesinde Manchester United’ta Martial’ın sakatlığı sürüyor.