CANLI İZLE Tottenham Newcastle

İngiltere Premier Lig maçında Tottenham ile Newcastle karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham Newcastle maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Tottenham Newcastle

İngiltere Premier Lig maçında Tottenham ile Newcastle kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Tottenham Newcastle maçında Martin Atkinson düdük çalıyor. Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham Newcastle maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Tottenham Newcastle - Resim : 1

TOTTENHAM-NEWCASTLE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 18:30'da başlayan müsabaka S Sport üzerinden canlı olarak izlenebilir.

TOTTENHAM-NEWCASTLE CANLI İZLE

İşte Tottenham Newcastle maçı canlı izleyebileceğiniz link.

TOTTENHAM-NEWCASTLE SAKAT VE CEZALILAR

Tottenham: Ryan Sessegnon (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Japhet Tanganga (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Oliver Skipp (Sakatlık - Kasığından Sakat)

Newcastle: Kieran Trippier ( Sakatlık - Ayağı Kırık), Callum Wilson ( Sakatlık - Baldırından Sakat)

TOTTENHAM-NEWCASTLE İDDİA ORANLARI

Tottenham: 1.37

Beraberlik: 3.70

Newcastle: 5.00

2,5 gol üstü: 1.64

2,5 gol altı: 1.79

CANLI İZLE Tottenham Newcastle - Resim : 3

 OPTA'YA GÖRE;

Newcastle'ı konuk ettiği son yedi Premier Lig maçının sadece ikisini kazanan Tottenham (1B 4M), bu karşılaşmaların hiçbirinde 2+ gol atamadı.

Premier Lig'de oynadığı son iki maçtan puansız ayrılan Newcastle, öncesinde dokuz karşılaşmalık bir yenilmezlik serisi yakalamıştı.

Bu sezon Premier Lig'de rakipleri kendi kalesine en fazla gol atan takım Tottenham (6). Lig tarihinde tek sezonda bu şekilde daha fazla gol bulan sadece iki ekip var: Swansea City (2013/14'te 8) ve Manchester United (2009/10'da 10).

Tottenham forveti Harry Kane, Newcastle'a karşı sahaya çıktığı son dört Premier Lig maçında yedi gole doğrudan katkı sağladı (5 gol & 2 asist).

Bu sezon Premier Lig'de yaptığı gol katkısıyla takımına en fazla puan kazandıran oyuncu Son Heung-min (16 puan).