CANLI İZLE Tottenham West Ham

İngiltere Premier Lig maçında Tottenham ile West Ham karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham West Ham maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Tottenham West Ham

İngiltere Premier Lig maçında Tottenham ile West Ham kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Tottenham West Ham maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham West Ham maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Tottenham West Ham - Resim : 1

Tottenham-West Ham maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka S Sport üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Tottenham-West Ham canlı izle

İşte Tottenham West Ham maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Tottenham-West Ham sakat ve cezalılar

Tottenham: Oliver Skipp (Sakatlık - Kasığından Sakat), Japhet Tanganga ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Ryan Sessegnon (Sakatlık - Adale Problemi)

West Ham: Jarrod Bowen (Sakatlık - Bacağından Sakat), Angelo Ogbonna ( Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Vladimir Coufal (Sakatlık - Kasığından Sakat)

Tottenham-West Ham iddia oranları

Tottenham: 1.53

Beraberlik: 3.40

West Ham: 3.85

2,5 gol üstü: 1.57

2,5 gol altı: 1.87

CANLI İZLE Tottenham West Ham - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-West Ham'ı konuk ettiği son 19 Premier Lig maçının sadece ikisini kaybeden Tottenham (10G 7B), bu mağlubiyetlerin ikisinde de gol atamadı (Ekim 2013'te 0-3 & Nisan 2019'da 0-1).

-Tottenham ile oynadığı son iki Premier Lig maçını kazanan West Ham, Ağustos 1999'dan bu yana üst üste üç galibiyet alamıyor.

-Bu sezon deplasmanda oynadığı ilk beş Premier Lig maçında olası 15 puanın 13'ünü hanesine yazdıran West Ham (4G 1B), daha sonraki dokuz dış saha karşılaşmasından 8 puan çıkarabildi (2G 2B 5M).

-Tottenham santrforu Harry Kane'in Premier Lig kariyerinde en fazla iç saha golü attığı rakibi West Ham (8).

-West Ham forveti Michail Antonio'nun Premier Lig'de en fazla gol attığı rakibi Tottenham (6).