Trabzonspor – Başakşehir Canlı maç izle

Süper Lig 19’uncu haftasında Trabzonspor ile Başakşehir kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Trabzonspor Başakşehir canlı izle şeklinde aramalarına devam ediyor. Peki Trabzonspor Başakşehir maçı, saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Sakatlıklar, cezalı futbolcular ve ilk 11’ler... Tüm detaylar...

Trabzonspor – Başakşehir Canlı maç izle

Trabzonspor ile Başakşehir Süper Lig 19’uncu hafta karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. İki takımda da tek hedef var kazanmak... Son günlerde taraftarına hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor evinde olmanın verdiği avantajla sahadan 3 puan almak istiyor. Peki Trabzonspor Başakşehir şifresiz canlı olarak nasıl izlenir? Futbolseverler araştırmasını yaparken cevabı haberimizde...

Süper Lig’de 29 puan ile 6'ıncı sırada yer alan Trabzonspor zorlu Başakşehir maçından 3 puan koparmak istiyor. 34 puan ile 3’üncü sırada yer alan Başakşehir ise zirveye doğru yol almak istiyor. Trabzonspor son 5 maçında iki galibiyet, iki mağlubiyet, ve bir beraberlik aldı. Başakşehir ise son 5 maçında 1 kez mağlup oldu.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 19’uncu haftasının kritik maçı olan Trabzonspor Başakşehir maçı saat 19.00’da başlıyor. Trabzon Medical Park Stadı'nda oynanan mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalıyor. Trabzonspor Başakşehir bein sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanıyor. Mücadeleyi yani Trabzonspor Başakşehir bein sports 1 HD şifresiz izlemek için Dijitürk aboneliği ayrıca Bein Sports aboneliği gerekiyor.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE (https://beinsports.com.tr/)

SAKATLAR VE CEZALILAR

Trabzonspor'da sakatlıkları süren Edin Visca, Dorukhan Toköz, Serkan Asan ile kart cezalısı Vitor Hugo forma giyemeyecek. Bruno Peres ise kadroda yer alabilecek.

Başakşehir'de Trabzonspor karşısında sakat ve kart cezalasını bulunmamaktadır. İstanbul temsilcisi karşılaşmaya tam kadro çıkacak.

TRABZONSPOR - BAŞAKŞEHİR İLK 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan - Peres, Bartra, Denswil, Eren - Siopis, Abdülkadir, Bakasetas - Djaniny, Trezeguet- Gomez.

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, touba, Lima, Ndayishimiye, Mahmut, Berkay, Serdar, Deniz, Okaka