Trabzonspor – Denizlispor Canlı maç izle

Trabzonspor ile Denizlispor, Türkiye Süper Lig 23.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Trabzonspor – Denizlispor Canlı maç izle

Trabzonspor ile Denizlispor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Medical Park Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

Trabzonspor – Denizlispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Trabzonspor - Denizlispor maçı muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar, Vitor Hugo, Marlon, Berat, Flavio, Bakasetas, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Denizlispor: Cenk, Lopes, Görkem, Mustafa Yumlu, Sakıb, Kubilay, Murawski, Recep, Sagal, Mesanovic, Rodallega

Trabzonspor – Denizlispor maçı sakat ve cezalılar

Trabzonspor: Anders Trondsen (Şüpheli), Abdulkadir Parmak (Sakat), Abdülkadir Ömür (Sakat)

Denizlispor: Özgür Çek (Sakat), Hadi Sacko (Sakat), Fabiano Leismann (Cezalı), Veton Tusha (Sakat)

Trabzonspor – Denizlispor iddia oranları

Trabzonspor 1.40

Beraberlik: 3.60

Denizlispor: 4.50

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Yunus Mallı ilk kez kadroda

Bakasetas gibi Fırtına’nın bir diğer yeni oyuncusu Yunus Mallı’nın 21 kişilik maç kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Son maçını 1 ay önce oynamasına rağmen idman eksiği bulunmayan ve fiziksel olarak iyi durumda gözüken 28 yaşındaki gurbetçi yıldızın, Denizlispor mücadelesine kulübede başlaması bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, oyunun gidişatına göre Yunus’a süre verebilir.

Edgar Ie ceza sınırında

Trabzonspor’da Yukatel Denizlispor karşılaşması öncesi iki isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo-mavililerde sakatlığı bulunan Abdulkadir Parmak’ın dışında 3’er sarı kartı bulunan savunma oyuncusu Edgar Ie ceza sınırında yer alıyor. Savunmanın değişmez isimlerinden olan Edgar Ie, Denizlispor mücadelesinde sarı kart görmesi durumunda Yeni Malatya karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Trabzonspor'da iki eksik

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Abdulkadir Parmak, Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Başarılı orta sahanın geri dönüşü 2 haftayı bulacak. Ayak bileği kırılan Abdülkadir Ömür de kadroda olmayacak. Öte yandan yabancı kontenjanında yer açıldığı için lisansı aktif hale getirilen Trondsen’in 15 Şubat’ta Trabzon’da olup, çalışmalara başlaması bekleniyor.

Denizlispor’da son dakika

Süper Lig’de topladığı 17 puanla son sırada yer alan Denizlispor, Göztepe galibiyetiyle gelecek adına umutlanmıştı. Hakan Kutlu yönetiminde çıktığı ilk lig maçını kazanan Yeşil-Siyahlılar, Trabzon deplasmanından da en kötü 1 puanla dönmeyi hedefliyor. Ege ekibinde sakatlığı bulunan Hadi Sacko ve kart cezalısı Fabiano Leismann bu akşamki mücadelede forma giyemeyecek.

Denizlispor, Trabzonspor'a ters geliyor

Denizlispor her ne kadar ligin dibinde yer alsa da Trabzonspor’a son maçlarda ciddi sıkıntı yaşatıyor. Geçen sezon ligdeki iki karşılaşmayı da 2-1’lik skorlarla kazanan Horozlar, Bordo-Mavililer’e şampiyonluk yarışında en ciddi yarayı veren takımlardan biri olmuştu. Bu sezon ligin ilk yarısındaki Trabzonspor maçını yine kaybetmeyen Denizlispor, zorlu mücadeleden 1 puan çıkarttı. Karadeniz ekibi, Denizli karşısındaki şanssızlığı artık kırmak istiyor.