Union Berlin - Bayern Münih CANLI izle

Almanya Bundesliga'da 26. hafta maçında Union Berlin ile Bayern Münih karşılaşıyor. Zorlu karşılaşma saat 19:00'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar.

Union Berlin - Bayern Münih CANLI izle

Almanya Bundesliga'da koronavirüs arasının ardından ligde kaldığı 26. haftadan devam ediliyor.

Yeni haftada Union Berlin evinde lider Bayern Münih'i seyircisiz maçta ağırlıyor.

Union Berlin - Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma 17 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da başlayadı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Müsabaka web üzerinde ise S Sport Plus ve nesine üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Bundesliga'da 25 hafta sonunda Bayern Münih'in 55, Union Berlin'in 30 puanı var.

Union Berlin - Bayern Münih maçı öncesi istatistikler

Sezonun ilk yarısında Bayern Münih'in Union Berlin'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşma, iki ekip arasında Bundesliga'da oynanan ilk resmi maçtı.

Union Berlin son sekiz Bundesliga maçının beşini gol yemeden kazandı (1B 2M). Başkent ekibi, ev sahibi olduğu son maçta en üst lig seviyesinde ilk iç saha beraberliğini almıştı (2-2 vs Wolfsburg).

Bundesliga'nın ilk devresinde sadece açılış karşılaşmasında üçten fazla gol yiyen Union Berlin (0-4 vs Leipzig), sezonun ikinci yarısında oynadığı sekiz maçın dördünde kalesinde en az üçer gol gördü.

Bu sezon Bundesliga'da kafa vuruşuyla en fazla gol kaydeden isim, Union Berlin forması giyen Sebastian Andersson (6). Bir sezonda daha fazla kafa golüne sahip sadece iki isim var: Stefan Kießling ve Mario Mandzukic (2013/14'te yedişer).

Union Berlin karşısında 1866. Bundesliga maçına çıkacak olan Bayern Münih, bu alanda Hamburg'u geride bırakacak. Lig tarihinde Bayern'den daha fazla maç oynayan tek takım Werder Bremen (1890).

Bu sezon Bundesliga'da ilk kez liderlik koltuğunda 4 puanlık bir avantaj yakalayan Bayern Münih, lig tarihinde bu farka ulaştığı 25 haftalık süreçlerden sonra rakiplerine yakalanmadı.

Son 11 Bundesliga maçında 31 puan toplayan Bayern Münih (10G 1B), bu karşılaşmalarda 38 gol atarken sadece altı gol yedi.

Bundesliga'da oynadığı son beş dış saha maçını kazanan Bayern Münih, Mart 2018'den (6) bu yana en uzun serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.

Deplasmanda oynadığı son beş Bundesliga maçında en az üçer gol atan Bayern Münih (toplam 20 gol), lig tarihinde bunu başaran ilk takım oldu.

Bayern Münih forması giyen Serge Gnabry, son dört Bundesliga maçında yedi gole doğrudan katkı sağladı (4 gol & 3 asist). Alman oyuncu, teknik direktör Hansi Flick göreve geldikten sonra çıktığı 14 karşılaşmada 15 gol katkısına sahip (9 gol & 6 asist).