Union Berlin – Hertha Berlin Canlı izle

Union Berlin ile Hertha Berlin Almanya Bundesliga 27. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka S SPORT 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Union Berlin – Hertha Berlin Canlı izle

Union Berlin ile Hertha Berlin Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Union Berlin – Hertha Berlin maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka S SPORT 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Union Berlin – Hertha Berlin maçı sakat ve cezalılar

Union Berlin: Anthony Ujah (Sakat), Sheraldo Becker (Sakat), Taiwo Awoniyi (Sakat)

Hertha Berlin: Vladimir Darida (Cezalı), Eduard Löwen (Sakat), Luca Netz (Sakat)

Union Berlin – Hertha Berlin maçı muhtemel 11’ler…

Union Berlin: Andreas Luthe, Robin Knoche, Christopher Trimmel, Florian Hübner, Marvin Friedrich, Julian Ryerson, Marius Bülter, Robert Andrich, Max Kruse, Marcus Ingvartsen, Cedric Teuchert

Hertha Berlin: Alexander Schwolow, Peter Pekarik, Niklas Stark, Omar Alderete, Maximilian Mittelstadt, Eduard Löwen, Lucas Tousart, Krzysztof Piatek, Javairo Dilrosun, Jhon Cordoba, Rune Jarstein

Union Berlin – Hertha Berlin iddia oranları

Union Berlin: 2.05

Beraberlik: 2.90

Hertha Berlin: 2.60

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.62

Union Berlin Cephesinde Önemli Hata

Almanya Bundesliga’nın ilk 26 haftasından 9 galibiyet, 11 beraberlikle 38 puan toplamayı başaran ve 7. Sırada yer alan Union Berlin, Milli ara öncesi Frankfurt’a 5-2 kaybetse de, hala ilk 4 sıranın ardından ligin en az maç kaybeden takımı olarak yoluna devam ediyor. Frankfurt maçında kaleci ve savunmanın uyumsuzluğu ev sahibini ağır bir mağlubiyete sürüklerken, 3 farklı mağlubiyet Union Berlin cephesinde 5 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Hertha Berlin Vites Yükseltti

Almanya Bundesliga’nın 26. Haftasında Bayer Leverkusen ile evinde karşı karşıya gelen Hertha Berlin, Cunha, Zeefuik ve Cordoba’nın golleriyle 3-0’lık galibiyete uzanırken, Milli ara öncesi düşme potasından 1 puan uzaklıkta yer almaya devam etti. Son 3 haftada sadece Dortmund’a deplasmanda kaybeden Pal Dardai ve ekibi, Augsburg ve Leverkusen galibiyetleriyle vites yükseltirken, Bundesliga’nın zayıf halkalarından biri olmaktan kurtuldu. Hertha Berlin galibiyetlerine Union Berlin deplasmanında devam etmek istiyor.