Valencia - Real Sociedad Canlı maç izle

Valencia ile Real Sociedad, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 17:15’te başlayan müsabaka Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Valencia - Real Sociedad Canlı maç izle

Valencia ile Real Sociedad İspanya La Liga 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Valentin Pizarro Gomez düdük çalacak.

Valencia - Real Sociedad maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:15’te başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

Valencia - Real Sociedad maçı muhtemel 11’ler…

Valencia:  Domenech, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Guillamon, Jose Gaya, Carlos Soler, Uros Racic, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro, Maxi Gomez

Real Sociedad: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Nacho Monreal, Roberto Lopez, Ander Guevara, Mikel Merino, Portu, Oyarzabal, Alexander Isak

Valencia - Real Sociedad maçı sakat ve cezalı oyuncular

Valencia: Eliaquim Mangala (Şüpheli), Jasper Cillessen (Sakat), Cristiano Piccini (Şüpheli)

Real Sociedad: David Silva (Sakat), Miguel Angel Moya  (Şüpheli), Asier Illarramendi (Sakat), Joseba Zaldua (Şüpheli), Mikel Merino (Şüpheli), Igor Zubeldia (Cezalı), Jon Guridi (Şüpheli), Luca Sangalli (Sakat), Martin Zubimendi (Cezalı), Martin Merquelanz  (Şüpheli), Aihen Munoz (Sakat)

Valencia - Real Sociedad iddia oranları

Valencia: 2.95

Beraberlik: 2.95

Real Sociedad: 1.90

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Mestalla’da 4 Maçtır Kazanıyorlar

Valencia, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Cadiz deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Son haftalarda dış sahada puan alamıyorlar. İç sahada ise üst üste galibiyetler alan bir Valencia var. Mestalla’da oynadığı son 4 maçtan galibiyet ile ayrılan Valencia, bu hafta Real Sociedad karşısında da galibiyet arayacak. Valencia’da kaleci Cillesen kadroda yer almıyor.

Real Sociedad Çıkış Arıyor

Real Sociedad’ta kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Anoeta’da Athletic Bilbao’yu konuk eden Real Sociedad, sahadan 1-1’lik beraberlik ile döndü. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanamayan Real Sociedad’ın ilk 6 şansı tehlikeye girmey başladı diyebiliriz. Villarreal’in son haftalarda üst üste galibiyetler alması ile birlikte puanlar eşitlendi. 5.6. ve 7. Sırada yer alan takımların puanları eşit. Bu hafta Valencia’ya konuk olacak Real Sociedad’ta David Silva ve Aihen Munoz sakat. Zubeldia ve Zubimendi ise kart cezalısı.