CANLI İZLE Vallecano Sevilla

İspanya La Liga maçında Vallecano Sevilla karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD, Spor Smart, S Sport Plus, Bilyoner TV, kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Vallecano Sevilla maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Vallecano Sevilla

Vallecano Sevilla La Liga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD, Spor Smart, S Sport Plus, Bilyoner TV, kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Vallecano Sevilla maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Vallecano Sevilla - Resim : 1VALLECANO SEVILLA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16.00’ da başlayan müsabaka Smart Spor HD, Spor Smart, S Sport Plus, Bilyoner TV, üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Vallecano Sevilla canlı izle

İşte Vallecano Sevilla maçı canlı izleyebileceğiniz link.

İşte Vallecano Sevilla maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 VALLECANO SEVILLA MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Vallecano: L. Zidane, Mario Suárez, I. Balliu, E. Saveljich, Fran García, Santi Comesaña, Isi Palazón, Álvaro García, P. Ciss, Óscar Valentín, Sergi Guardiola

Sevilla: Y. Bounou, N. Gudelj, Navas, M. Acuña, J. Koundé, L. Ocampos, Joan Jordán, J. Corona, M. El-Haddadi, Óliver Torres, Y. En-Nesyri

 VALLECANO-SEVILLA SAKAT VE CEZALILAR

Sevilla: Suso (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Erik Lamela (Sakatlık - Omzundan sakat), Papu Gomez (Sakatlık - Adale Problemi), Diego Carlos (Sakatlık - Adale Problemi), Karim Rekik (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

CANLI İZLE Vallecano Sevilla - Resim : 3VALLECANO-SEVILLA İDDİA ORANLARI

Vallecano: 2.80

Beraberlik: 2.75

Sevilla: 2.16

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 1.69

DİĞER BİLGİLER

-Sevilla’nın 2012/13’ten bu yana LaLiga’da yenilmediği rakipleri arasında en fazla karşılaştığı takım Rayo Vallecano (9G 2B).

-LaLiga’da Rayo Vallecano’ya konuk olduğu son dört maçın üçünü kazanan Sevilla (1B), daha önceki sekiz ziyaretinde sadece bir galibiyet alabildi (2B 5M).

-LaLiga’daki son altı maçını kaybeden Rayo Vallecano, en son Mart 2019’da daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşadı (7M; en üst ligdeki en uzun serisi).

-2022 yılında LaLiga’da en fazla mağlubiyet alan takım olan Rayo Vallecano (7), bu dönemde Avrupa’nın beş büyük liginde en az gol atan iki takımdan biri (2; Metz ile eşit).

-Bu sezon LaLiga’da Rayo Vallecano orta sahası Oscar Trejo’dan daha fazla asist yapan tek oyuncu Karim Benzema (10).