Werder Bremen – Leipzig Canlı izle

Werder Bremen ile Leipzig Almanya Bundesliga 28. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:30’da başlayan müsabaka S SPORT PLUS kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Werder Bremen – Leipzig Canlı izle

Werder Bremen ile Leipzig Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Werder Bremen – Leipzig maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:30’da başlayan müsabaka S SPORT PLUS kanalından canlı olarak izlenebilir.

Werder Bremen – Leipzig maçı sakat ve cezalılar

Werder Bremen: Niclas Füllkrug (Sakat), Ludwig Augustinsson (Sakat), Maximilian Eggestein (Cezalı), Nick Woltemade (Sakat)

Leipzig: Yussuf Poulsen (Sakat), Konrad Laimer (Sakat), Nordi Mukiele (Cezalı), Dayot Upamecano (Cezalı), Dominik Szoboszlai (Sakat)

Werder Bremen – Leipzig maçı muhtemel 11’ler…

Werder Bremen: Jiri Pavlenka, Ömer Toprak, Gebre Selassie, Moisander, Marco Friedl, Manuel Mbom, Christian Gross, Felix Agu, Romano Schmid, Leonardo Bittencourt, Davie Selke

Leipzig: Gulacsi, Willi Orban, Ibrahima Konate, Klostermann, Mukiele, Benjamin Henrichs, Nkunku, Justin Kluivert, Emil Forsberg, Olmo, Sörloth

Werder Bremen – Leipzig iddia oranları

Werder Bremen: 5.25

Beraberlik: 3.90

Leipzig: 1.30

2,5 gol üstü: 1.58

2,5 gol altı: 1.85

Werder Bremen Güven Vermedi

Milli ara dönüşü Werder Bremen deplasmanına konuk olan Werder Bremen, mücadeleyi 1-0’lık mağlubiyetle noktalarken, topa hakim olmaktan ve rakip kalede etkili olmaktan uzak bir sınav verirken, Bundesliga sahnesinde üst üste 3. Mağlubiyetini aldı. Küme düşme potasından sadece 7 puan uzaklıkta yer alan Werder Bremen, bu hafta evinde sezonun ilk yarısı 2-0 mağlup olduğu Leipzig’i konuk edecek. Son 7 haftaya girilirken düşme tehlikesini yakından hisseden ekip, Leipzig maçı öncesinde güven vermekten çok uzakta.

Leipzig Yarıştan Kopmak Üzere

Almanya Bundesliga’nın 27. Haftasında Werder Bremen ile karşı karşıya gelen Leipzig, lider ile puan farkını 1’e indirme fırsatıyla maça çıkarken, rakibinden daha etkili oynamasına ve daha fazla gol fırsatına girmesine rağmen 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı ve son 7 haftaya girilirken, liderin 7 puan gerisine düştü. 8 maçlık yenilmezlik serisiyle şampiyonluk umutlarını dolu dizgin sürdüren Julian Nagelsmann ve öğrencileri, Münih mağlubiyetiyle ağır bir yara alsa da, zor günler geçiren Werder Bremen karşısında kazanarak tekrar yarışa tutunmak istiyor.