West Bromwich – Southampton Canlı maç izle

West Bromwich ile Southampton, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

West Bromwich – Southampton Canlı maç izle

West Bromwich ile Southampton İngiltere Premier Lig 31.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Simon Hooper düdük çalacak.

West Bromwich –Southampton maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak izlenebilir.

West Bromwich –Southampton maçı sakat ve cezalılar

West Bromwich:  Branislav Ivanovic (Sakat), Kieran Gibbs (Şüpheli), Dara O'Shea (Şüpheli)

Southampton: Oriol Romeu (Sakat), Kyle Walker-Peters (Şüpheli), Michael Obafemi (Sakat), William Smallbone (Sakat)

West Bromwich –Southampton maçı muhtemel 11’ler…

West Bromwich: Sam Johnstone, O’Shea, Furlong, Kyle Bartley, Conor Townsend, Jake Livermore, Okay Yokuşlu, Matt Phillips, Matheus Pereira, Karlan Grant, Diagne

Southampton: McCarthy, Walker Peters, Jack Stephens, Bednarek, Ryan Bertrand, Minamino, Ward Prowse, Armstrong, Redmond, Che Adams, Long

West Bromwich –Southampton iddia oranları

West Bromwich: 2.90

Beraberlik: 3.00

Southampton: 1.90

2,5 gol üstü: 1.72

2,5 gol altı: 1.67

West Bromwich’ten Sürpriz Galibiyet

West Bromwich, geçtiğimiz haftayı sürpriz bir galibiyet ile kapattı. Stamford Bridge’de Chelsea’yi 5-2 mağlup ettiler. Chelsea’nin 10 maç sonra mağlup olmasını sağlayan West Bromwich, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldı. Premier Lig’de kümede kalma umutlarını son haftaya taşıdılar. 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Sam Allardayce’ın öğrencileri, bu hafta Southampton karşısında da galibiyet arayacak. West Bromwich’te Branislan İvanovic’in sakatlığı bulunuyor.

Southampton Geri Döndü

Southampton, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattı ve biraz olsun moral buldu. Hasenhüttl’ün öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Burnley’i 3-2 mağlup etti. 2-0 geriye düştükleri maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrılarak harika bir geri dönüşe imza atan Southampton, puanını 36 yaptı ve düşme hattı ile puan farkını 10’a çıkarttı. Bu hafta West Bromwich’e konuk olacak Southampton’da Oriol Romeu’nun sakatlığı devam ediyor.