West Ham – Leicester City Canlı maç izle

West Ham ile Leicester City, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:05’te başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

West Ham – Leicester City Canlı maç izle

West Ham ile Leicester City İngiltere Premier Lig 31.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Mike Dean düdük çalacak.

West Ham –Leicester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:05’te başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

West Ham –Leicester City maçı sakat ve cezalılar

West Ham: Angelo Ogbonna (Sakat), Michail Antonio (Şüpheli), Darren Randolph (Şüpheli), Andriy Yarmolenko (Sakat), Declan Rice (Şüpheli)

Leicester City: Wes Morgan (Şüpheli), Cengiz Ünder (Sakat), Çağlar Söyüncü (Şüpheli), James Justin (Şüpheli), Harvey Barnes (Sakat)

West Ham –Leicester City maçı muhtemel 11’ler…

West Ham: Fabianski, Ryan Fredericks, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Mark Noble, Pablo Fornals, Antonio

Leicester City: Schmeichel, Ricardo Pereira, Wilfred Ndidi, Evans, Castagne, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

West Ham –Leicester City iddia oranları

West Ham: 2.60

Beraberlik: 3.00

Leicester City: 2.05

2,5 gol üstü: 1.72

2,5 gol altı: 1.67

West Ham’da Hedef İlk 4

West Ham’ın ilk 4 iddiası devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Wolverhampton deplasmanına konuk olan David Moyes’un ekibi, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar ve 4. Sıraya yükseldiler. Chelsea’nin mağlup olduğu haftada kazanmaları önemliydi. Bu hafta 3. Sıradaki Leicester City ile karşılaşacaklar. West Ham’da savunmadan Ogbonna’nın sakatlığı bulunuyor.

Leicester City Telafi Peşinde

Leicester City, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri lider Manchester City’e 2-0 kaybettiler. 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Leicester City, 2. Sıradaki Manchester United’ın ise 4 puan gerisine düştü. 56 puan ile 3. Sırada yer alan Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta West Ham’a konuk olacak. Maç öncesinde Leicester City’de Harvey Barnes ve Cengiz Ünder sakat.