Wolfsburg - Dortmund CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 27. haftasında Wolfsburg ile Dormund karşılaşıyor. Zorlu karşılaşma saat 16:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar.

Wolfsburg - Dortmund CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 27. hafta devam ediyor. Zorlu müsabakada Wolfsburg ile Dormund seyircisiz müsabakada karşı karşıya geliyor.

Wolfsburg - Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma 23 Mayıs Cumartesi (bugün) saat 16:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Müsabaka web üzerinde ise S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Bundesliga'da 26 hafta sonunda Wolfsburg'un 39, Dortmund'un ise 54 puanı var.

İki takım arasında oynanan son 3 maçı da Dortmund gol yemeden kazanmıştı.

Wolfsburg - Dortmund istatistikleri

Borussia Dortmund ile Bundesliga'da oynadığı son dokuz maçta galibiyet alamayan Wolfsburg (1B 8M), Bayern Münih (9 maç) ile birlikte en uzun süredir yenemediği rakibini konuk edecek.

Dortmund'u konuk ettiği son dört Bundesliga maçını kaybeden Wolfsburg, herhangi bir rakibine karşı beş maçlık seri yaşamadı.

Wolfsburg ile oynadığı son altı maçta gol yemeyen Dortmund, kulüp tarihinin en uzun serisini yakaladı. Bu, aynı zamanda Wolfsburg'un tarihindeki en uzun seri konumunda.
Son yedi Bundesliga maçında mağlubiyet almayan Wolfsburg (4G 3B), daha önceki üç karşılaşmayı kaybetmişti.

Bundesliga'da sezonun ikinci yarısında oynadığı dokuz maçta 18 gol atan Wolfsburg, aynı sayıda golü ilk devrenin tamamında kaydedebilmişti (17 maç).

Bu sezon Bundesliga'da attığı beş golün tamamını 2020 yılında kaydeden Wolfsburg oyuncusu Renato Steffen, takımı adına sezonun ikinci yarısında fileleri en fazla havalandıran isim konumunda.

Borussia Dortmund, Lucien Favre yönetimindeki en uzun galibiyet serisini yakalamak için sahaya çıkıyor (10-15. haftalarda 6 maç).

Bundesliga sezonunun ikinci yarısında oynanan dokuz karşılaşmada Dortmund'dan (24) daha fazla puan toplayan tek takım Bayern Münih (25).

2019/20 Bundesliga sezonunda oynadığı 26 maçta 72 gol atan Dortmund, kulüp tarihinin en iyi derecesini yakaladı.

Borussia Dortmund forveti Erling Haaland, Bundesliga'da oynadığı ilk 10 maçta 11 gol atan ilk oyuncu olmak için sahaya çıkıyor.