CANLI İZLE Wolfsburg Union Berlin

Almanya Bundesliga maçında Wolfsburg Union Berlin karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Wolfsburg Union Berlin maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Wolfsburg Union Berlin

Almanya Bundesliga maçında Wolfsburg Union Berlin kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. Wolfsburg Union Berlin maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Wolfsburg-Union Berlin maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Wolfsburg-Union Berlin canlı izle

İşte Wolfsburg Union Berlin maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 Wolfsburg-Union Berlin sakat ve cezalılar

Wolfsburg: Maxence Lacroix (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Paulo Otavio ( Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), William (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Micky van de Ven ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Union Berlin: Keita Endo (Sakatlık - Bacağından Sakat), Andras Schafer (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Laurenz Dehl (Sakatlık - Antrenman Eksikliği)

Wolfsburg-Union Berlin iddia oranları

Wolfsburg: 1.92

Beraberlik: 2.85

Union Berlin: 3.00

2,5 gol üstü: 1.92

2,5 gol altı: 1.54

DİĞER BİLGİLER

-Wolfsburg'un Bundesliga'da iç sahada puan kaybetmediği takımlar arasında Union Berlin'den daha fazla konuk ettiği bir rakibi bulunmuyor (2G).

-Bu sezon Bundesliga’da öne geçtiği maçlarda 14 puan kaybeden Wolfsburg, 2020/21’in tamamında bu şekilde bıraktığı puan sayısını geride bıraktı (12).

-Bundesliga’daki son maçında Mainz’ı 3-1 yenen Union Berlin, Nisan 2021’den (32 maç) bu yana ilk kez bir karşılaşmada 3+ gol sevinci yaşadı.

-Bundesliga’daki son yedi maçında gol yiyen Union Berlin (toplam 11 gol), bu sezonki en uzun serisini yaşıyor.

-Bundesliga kariyerinin ilk 15 maçında Florian Kohfeldt’ten daha az puan kazanan bir teknik direktör bulunmuyor (15’er puan; Wolfgang Wolf ve Klaus Augenthale ile eşit).