Wolverhampton – Liverpool Canlı maç izle

Wolverhampton ile Liverpool, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Wolverhampton – Liverpool Canlı maç izle

Wolverhampton ile Liverpool İngiltere Premier Lig 28.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Craig Pawson düdük çalacak. Wolves, Aralık 2010'daki 1-0'lık galibiyetten bu yana Liverpool ile oynadığı sekiz Premier Lig maçını da kaybetti. Liverpool, Ağustos 1981'den bu yana Wolves'a konuk olduğu hiçbir lig maçını kaybetmedi.

Wolverhampton – Liverpool Canlı maç izle - Resim : 1

Premier Lig'de oynadığı son yedi maçın sadece birini kaybeden Wolves, öncesindeki altı karşılaşmada dört yenilgi almıştı. Bu sezon Premier Lig'de dokuz yenilgi alan Liverpool, daha fazla maçı en son 2015/16 sezonunda kaybetti. Premier Lig'de çıktığı son iki maçta birer isabetli şut çeken Conor Coady, kariyerinde ilk kez üst üste üç karşılaşmada rakip kaleyi bulmak istiyor.

Wolverhampton –Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Wolverhampton –Liverpool maçı sakat ve cezalılar

Wolverhampton: Raul Jimenez (Sakat), Fernando Marcal (Şüpheli), Daniel Podence (Şüpheli)

Liverpool: Jordan Henderson (Sakat), Joel Matip (Sakat), Roberto Firmino (Şüpheli), Virgil Van Dijk (Sakat), Joseph Gomez (Sakat), Caoimhin Kelleher (Şüpheli), Ozan Kabak (Şüpheli)

Wolverhampton –Liverpool iddia oranları

Wolverhampton: 4.00

Beraberlik: 3.30

Liverpool: 1.50

2,5 gol üstü: 1.72

2,5 gol altı: 1.67