Yeni Malatyaspor – Fenerbahçe Canlı maç izle

Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, Türkiye Süper Lig 33.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Yeni Malatyaspor – Fenerbahçe Canlı maç izle

Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Yeni Malatya Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Denizlispor’u konuk eden Fenerbahçe, rakibin Samatta’nın golüyle 1-0 mağlup etti ve 3 puanı kaptı. Maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

Yeni Malatyaspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe ilk 11'i

Altay, Gökhan, Serdar, Attila, Caner, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, İrfan Can, Valencia, Osayi Samuel, Samatta.

Yeni Malatyaspor ilk 11'i

Ertaç, Chebake, Semih Kaya, Wallace, Kerim Hafez, Mustafa Eskihellaç, Acquah, Mallan, Fofana, Adem Büyük, Tetteh.

Yeni Malatyaspor – Fenerbahçe maçı sakat ve cezalılar

Yeni Malatyaspor: Olcay Şahan (Sakat), Umut Bulut  (Sakat), Zeki Yavru  (Sakat), Erkan Kaş (Şüpheli), Eray İşcan  (Sakat), Jody Lukoki  (Sakat), Kubilay Kanatsızkuş  (Sakat), Ahmed Ildiz (Şüpheli), Teenage Hadebe (Cezalı), Murat Akşit (Sakat)

Fenerbahçe: Diego Perotti (Şüpheli), Mesut Özil (Şüpheli), Enner Valencia (Şüpheli), Sadık Çiftpınar (Sakat), Nazım Sangare (Şüpheli)

Yeni Malatyaspor – Fenerbahçe iddia oranları

Yeni Malatyaspor: 3.90

Beraberlik: 3.40

Fenerbahçe: 1.50

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.90

Yeni Malatyaspor’da Eksikler Çok

Yeni Malatyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir deplasmanında da galibiyet çıkartamayan İrfan Buz’un ekibi, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de İrfan Buz yönetiminde oynadıkları 2 maçta 1 puan alabilen Yeni Malatyaspor, tam 11 maçtır ise galibiyete hasret. Süper Lig’de en son galibiyetini Hatayspor deplasmanında almışlardı. Küme düşme tehlikesi yaşayan Yeni Malatyaspor’da bu hafta Olcay Şahan, Umut Bulut, Zeki Yavru, Lukoki, Kubilay ve Eray İşcan kadroda yok. Hadebe’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Fenerbahçe Moralli

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta iç sahada Denizlispor’u konuk eden Fenerbahçe, rakibin Samatta’nın golüyle 1-0 mağlup etti ve 3 puanı kaptı. Beşiktaş ve Galatasaray’ın mağlup olduğu haftayı 3 puan ile kapattılar. Galatasaray’ın üzerine çıkan Sarı Lacivertliler, lider Beşiktaş ile de puan farkını 2’ye indirdi. Bu hafta Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’de Mesut Özil, Sadık ve Perotti’nin sakatlıkları devam ediyor. Nazım ise covid sebebiyle kadroda yer almıyor.