Canlı İzle Zenit - Fenerbahçe Beko

THY Avrupa Ligi 12. haftasında Fenerbahçe Beko, Zenit deplasmanına konuk oluyor. Basketbolseverlerin yakından takip ettiği maç hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağı ise merak konusu. Zenit – Fenerbahçe maçı Bein Sports haber kanalından naklen yayınlanıyor.

Canlı İzle Zenit - Fenerbahçe Beko

Zenit ve Fenerbahçe Beko THY Avrupa Ligi’nde 12. hafta mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Saint Petersburg kentindeki Sibur Arena'da oynanan Zenit - Fenerbahçe Beko basketbol maçı saat 20.00’de başlıyor.

Peki Zenit Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda yayınlanacak? Zenit Fenerbahçe Beko maçı şifresiz mi?

Basketbolseverlerin heyecanla takip ettiği Zenit Fenerbahçe Beko maçı Bein Sports Haber kanalından naklen yayınlanıyor. Zenit Fenerbahçe Beko maçını şifresiz izlenmebilecek ancak izleyebilmek için abonelik gerekiyor.

Zenit Fenerbahçe Beko maçı öncesi istatistiklere bakıldığında ise Fenerbahçe Beko hayal kırıklığı yaşattı. Avrupa basketbolunun zirvesi olarak gösterilen THY Avrupa Ligi'nde bu sezon Fenerbahçe Beko, geride kalan 11 müsabakada sadece 4 galibiyet aldı. 7 kez de salondan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Beko, bu performansıyla 18 takımlı ligde 13. sırada kendisine yer bulurken 3 maçı eksik olan Zenit ise 6 galibiyet, 2 yenilgi aldı.

3. karşılaşma

Zenit ile Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde 3. kez karşı karşıya geliyor. Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda iki takım da deplasman maçlarını kazanarak birer galibiyet elde etmişlerdi.

Bu akşam saat 20.00’da başlayacak olan Zenit Fenerbahçe Beko maçı Bein Sports Haber kanalından şifresiz canlı yayınlanacak.