Adana Demirspor Beşiktaş CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta maçında Adana Demirspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Adana Demirspor Beşiktaş canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Adana Demirspor Beşiktaş maçı canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Adana Demirspor Beşiktaş canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Adana Demirspor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Adana Demirspor - Beşiktaş şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar...

Adana Demirspor Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam çok ama çok kritik bir maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Adana Demirspor, evinde Beşiktaş ile kozlarını paylaşıyor. Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlılar, Adana deplasmanında kazanıp Fenerbahçe'nin önüne geçmek istiyor.

Montella'nın çalıştırdığı Adana Demirspor, ligde son 5 maçını da kazanarak 63 puanla 4'üncü sırada yer alıyor. Beşiktaş ise aynı şekilde son 5 maçını kazanarak 71 puanla, Adana Demirspor'un bir basamak üstünde üçüncü sırada bulunuyor.

ADANA DEMİRSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAKATLAR VE CEZALILAR

Siyah-beyazlılarda sezonu kapatan Tayyip Talha Sanuç ile tedavisi süren Ghezzal götürülmedi. Bu isimlerin dışında Atiba Hutchinson ile uzun süredir takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Kevin N'Koudou da kafilede yer almadı.

VAR HAKEMİ SERKAN TOKAT

Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak Adana Demirspor-Beşiktaş maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Serkan Tokat oldu.

ADANA DEMİRSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Adana Demirspor Beşiktaş maçı saat 19.00’da başlıyor. Adana Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Mustafa Kürşad Filiz düdük çalıyor. 

Adana Demirspor Beşiktaş maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Adana Demirspor Beşiktaş şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Adana Demirspor Beşiktaş maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekiyor.

ADANA DEMİRSPOR BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADANA DEMİRSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Adana Demirspor: Ertaç, İsmail, Morel, Semih, Rodrigues, Stambouli, Ndiaye, Yusuf, Akintola, Belhanda, Cherif.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Saiss, Colley, Masuaku, Amir, Gedson, Salih, Redmond, Cenk, Aboubakar.