Ajax - Roma Canlı maç izle

Ajax ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Ajax - Roma Canlı maç izle

Ajax ile Roma UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Serger Karasev düdük çalacak.

Ajax - Roma maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Ajax - Roma maçı muhtemel 11’ler…

Ajax: Stekelenburg, Edson Alvarez, Devyne Rensch, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Schuurs, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Haller, Neres

Roma: Pau Lopez, Fazio, Roger, Gianluca Mancini, Bruno Peres, Amadou Diawara, Lorenzo Pellegrini, Spinazzola, Veretout, Carles Perez, Pedro

Ajax - Roma maçı sakat ve cezalılar

Ajax: Maarten Stekelenburg (Şüpheli), Daley Blind (Sakat), Sebastien Haller (Diğer), Andre Onana (Cezalı), Noussair Mazraoui  (Sakat)

Roma: Chris Smalling (Sakat), Henrikh Mkhitaryan (Sakat), Stephan El Shaarawy (Sakat), Juan Jesus (Sakat), Rick Karsdorp (Cezalı), Nicolo Zaniolo (Sakat), Marash Kumbulla (Sakat)

Ajax - Roma iddia oranları

Ajax: 1.72

Beraberlik: 3.30

Roma: 3.00

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.10

Ajax Şampiyonluk Yolunda

Ajax, Erik ten Hag yönetiminde, hem Hollanda Eredivisie Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi sahnesinde performansını her geçen gün bir adım daha ileriye taşıyor. Ligde son 16 haftadan namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, bu süreçte UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda Fransa lideri Lille karşısında 2 maçı da 2-1’lik skorlarla kazanırken, Son 16 Turu’nda ise Young Boys engelini iç sahada 3-0, deplasmanda 2-0 kazanarak geçmeyi başardı. Skorlar değişse de geride bıraktığımız iki turda en etkili oyun anlayışlarından birini ortaya koyan ev sahibi, Young Boys karşısında 180 dakikada sadece kalesinde 3 isabetli şuta izin verirken, toplamda 37 gol girişimiyle şampiyonluk yarışında ben de varım dedi.

Roma Üst Üste Hatalar Yapıyor

UEFA Avrupa Ligi’nin çeyrek finalisti Roma, Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde Parma ve Napoli’ye 2-0’lık skorlarla mağlup olurken, ara dönüşü Sassuolo deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. İtalya Serie A Ligi sahnesinde istikrardan uzak bir performans grafiğine sahip olmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Fonseca’nın öğrencileri, Milli ara dönüşü Ajax deplasmanından avantajlı dönmek istiyor. Braga ve Shkahtar Donetsk karşısında 4 maçı kazanan ve 3 maçta farklı galibiyete ulaşan Roma, iyi Avrupa karnesini galibiyetle taçlandırmak istiyor. Konuk ekipte Ajax deplasmanı öncesi en büyük sorun ligde savunma hattının 3 haftadır yaptığı önemli hatalar.