Almanya - Makedonya Canlı maç izle

Almanya ile Makedonya, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup J 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Almanya - Makedonya Canlı maç izle

Almanya ile Makedonya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup J 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Sergey Karasev düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Almanya - Makedonya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadele canlı olarak yayınlanmıyor.

Almanya - Makedonya maçı muhtemel 11’ler…

Almanya: Andre ter Stegen, Hector, Tah, Kimmich, Klostermann, Kroos, Brandt, Goretzka, Gnabry, İlkay, Timo Werner

Kuzey Makedonya: Dimitrievski, Ristevski, Musliu, Ristovski, Velkoski, Kostandinov, Nikolov, Bardhi, Stojanovski, Elmas, Pandev

Almanya - Makedonya iddia oranları

Almanya: 1.05

Beraberlik: 5.25

Makedonya: 9.50

2,5 gol üstü: 1.22

2,5 gol altı: 2.50

Almanya 2’de 2 Yaptı

Almanya kazanmaya devam etti. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Gurubu’na 3-0’lık İzlanda galibiyetiyle başlayan ev sahibi, 2. Hafta Romanya karşısında bitiricilik sorunu yaşasa da, maçın büyük bir bölümünü rakip yarı sahada oynayan Panzerler sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Gnabry 40. Dakikada attığı güzel golle 3 puanı getirirken, Almanya Milli takımı, rahat kazanacağı maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. İlk maçta golcülerinin neler yapabileceğini ispatlayan ev sahibi, geçtiğimiz haftadaki fırsatları harcamakta bu kadar cömert olmayacaktır.

Kuzey Makedonya Sürpriz Peşinde

Kuzey Makedonya ilk hafta aldığı 3-2’lik Romanya mağlubiyetinin ardından hatalarından ders çıkarmayı başardı. İlk maçta Aleksandar Trajkovski’yi yedek bırakan Igor Angelovski, sonradan oyuna giren golcü ismin etkisiyle daha iyi bir hücum performansı sergilerken, Liechtenstein karşısında Trajkovski ile maça başlayan Kuzey Makedonya, 5-0 gibi farklı bir galibiyet alırken, ilk 3 gol Trajkovski’den geldi. Maça damga vuran bir diğer isimse orta sahada yıldızlaşan ve gol atmayı başaran Eljif Elmas oldu. Romanya mağlubiyetinin ardından gurubun en zayıf halkası Liechtenstein galibiyetiyle umutlanan konuk ekip, Almanya karşısında yükselişini kaybetmeyerek sürdürmek istiyor.