Almanya - Ukrayna Canlı maç izle

Almanya ile Ukrayna, UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 4'ün 5. haftasında karşı karşıya geliyor. S Sport kanalında canlı yayınlanacak müsabaka saat 22:45'te başlayacak. Maçta hakem Ovidiu Hategan düdük çalacak.

Almanya - Ukrayna Canlı maç izle

Almanya ile Ukrayna, UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 4'ün 5. haftasında karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ovidiu Hategan düdük çalacak.

Almanya - Ukrayna maçı saat kaçta hangi kanalda?

Almanya – Ukrayna maçı saat 22:45'te başlayacak. Müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Almanya – Ukrayna maç öncesi istatistikler

Almanya: Lige beraberlikle başlayan Almanya ilk maçında sahasında ağırladığı İspanya ile 1-1 berabere kaldı.  İkinci maçında da deplasmanda İsviçre ile 1-1 berabere kalan Almanya galibiyeti üçüncü maçında buldu. Deplasmanda Ukrayna’yı 2-1 yenen Almanya son maçında da beraberlik aldı. Sahasında İsviçre’yi ağırlayan Almanya 3-3’lük beraberlik aldı.

Uluslar Ligi Lig A Grup 4'te 5 hafta sonunda Almanya 6 puanla 2. sırada yer alıyor.

Ukrayna: Lige kötü bir başlangıç yapan Ukrayna ilk maçında deplasmanda Fransa’ya 7-1 mağlup oldu. Kötü gidişatını ikinci maçta da sürdüren Ukrayna sahasında Almanya’ya mağlup oldu. Galibiyeti üçüncü maçta bulan Ukrayna sahasında İspanya’yı 1-0 yendi. Son maçında deplasmanda Polonya’ya 2-0 mağlup olan Ukrayna Uluslar Liginde 6 puanla 3.sırada yer alıyor.

Almanya – Ukrayna maçı iddia oranları

Almanya: 1.20

Beraberlik: 4.75

Ukrayna: 6.25

2,5 gol üstü: 1.30

2,5 gol altı: 2.45