Antalyaspor – Alanyaspor Canlı maç izle

Antalyaspor ile Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:45’te başlayan müsabaka A Spor kanalından canlı olarak yayınlanan mücadelede üstünlük sağlayacak ekip, finalde Beşiktaş'ın rakibi olacak.

Antalyaspor – Alanyaspor Canlı maç izle

Antalyaspor ile Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde Antalya Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ın rakibi Antalyaspor-Alanyaspor mücadelesinin ardından belli olacak. Geçen yıl da bu turda eşleşen iki ekibin kapışmasında Alanya mutlu sona ulaşmıştı. Bu sezon rakibine karşı mağlubiyet almayan ve her iki maçta da gol yemeden karşılaşmayı tamamlayan Alanyaspor, kupa yarı finalinde de rakibini yenerek adını finale yazdırmak istiyor. Antalyaspor ise rakibini yenerek hem 21 yıl sonra finale yükselmek hem de ligin rövanşını almanın peşinde olacak.

Antalyaspor – Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:45’te başlayan müsabaka A Spor kanalından canlı olarak izlenebilir.

Antalyaspor - Alanyaspor muhtemel 11'ler:

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Kudriashov, Eren, Hakan, Nuri, Amilton, Sam, Fredy, Gökdeniz

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Fatih, Moubandje, Salih, Siopis, Berkan, Efecan, Davidson, Babacar

Antalyaspor – Alanyaspor maçı sakat ve cezalılar

Antalyaspor: Ufuk Akyol (Sakat)

Alanyaspor: Khouma Babacar (Sakat), Damian Kadzior (Sakat), Ahmet Gülay (Sakat)

Antalyaspor – Alanyaspor iddia oranları

Antalyaspor: 3.00

Beraberlik: 2.95

Alanyaspor: 1.85

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.60

Alanyaspor, bir ilke daha imza atmak istiyor

Ligde rakibinin 13 maçlık yenilmezlik serisine son veren Aytemiz Alanyaspor, kupada da rakibini geçerek finale çıkmak ve finalde kupayı Alanya'ya getirmek istiyor. Geçen sezon teknik direktör Erol Bulut ile finale kadar gelen turuncu yeşilli takım bu sezon teknik direktör Çağdaş Atan ile yine aynı başarılı grafiği yakaladı ve hem ligde hem kupada iyi sonuçlar elde ediyor. Atan'ın öğrencileri geçen sezon şansız şekilde kaybettikleri kupayı Alanya'ya getirerek kulüp tarihinde bir ilke daha imza atmak istiyor.

Kentte büyük heyecan

Aynı kentin iki takımının yarı finalde karşılaşması futbolseverleri de heyecanlandırdı. İki kardeş kulübün derbi karşılaşması öncesi kentin bazı yerlerine Antalyaspor bayrakları asıldı. Alanya’yı da kent merkezinde olduğu gibi heyecan sardı. Alanyasporlu futbolseverler de saat 20.45’te Antalya Stadyumu’nda oynanacak ve kaybedenin eleneceği karşılaşmayı heyecanla bekliyor.