Antalyaspor – Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig 17. haftasında heyecan dolu maçlarla devam ediyor. Süper Ligde bu hafta Fenerbahçe Antalyaspor’un konuğu oluyor. Sarı-Lacivertlilerde mutlak hedef 3 puan… Antalyaspor ise hata yapmamak istiyor. İşte Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Eksiklikler, sakatlıklar, ilk 11’ler… İşte Antalyaspor – Fenerbahçe maçı tüm detayları…

Antalyaspor – Fenerbahçe CANLI İZLE

Antalyaspor, kendi evinde ligin iddialı takımlarından Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Fenerbahçe için önemli olan maçta sahadan galip ayrılmak istiyor. Antalyaspor ise puanını 19’a yükselte düşüncesi içerisinde.

Dünya Kupası arası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen aranın ardından Trabzonspor’a yenilerek liderliği Galatasaray’a bırakmıştı. Fenerbahçe, kendi sahasında Atakaş Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek 2 maç aranın ardından 3 puana kavuştu.

Spor severlerin bir diğer merak ettiği konu ise Antalyaspor – Fenerbahçe maçının ne zaman saat kaçta yayınlanacağı?

Corendon Airlines Park'ta oynanacak zorlu mücadele saat 20.00’de başlıyor. Mücadelede ise hakem Kadir Sağlam düdük çalıyor.

Fraport TAV Antalyaspor – Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanıyor. Antalyaspor – Fenerbahçe şifresiz izleyebilmek için Digitürk aboneliği de gerekiyor.

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sakatlıklar:

Fenerbahçe’de sakatlıkları devam eden Joao Pedro, Enner Valencia ve Luan Peres maç kadrosunda yer almadı.

Antalyaspor – Fenerbahçeilk 11'leri ise şöyle:

Antalyaspor: Alperen Uysal, Güray Vural, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Cemali Sertel, Ufuk Akyol, Fernando, Fredy, Luiz Adriano, Haji Wright.

Fenerbahçe:  Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Arao, Rossi, Lincoln, King, Batshuayi.