Atalanta - Udinese Canlı maç izle

Atalanta ile Udinese, İtalya Serie A Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Atalanta - Udinese Canlı maç izle

Atalanta ile Udinese İtalya Serie A Ligi 29. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Gianluca Manganiello düdük çalacak.

Atalanta - Udinese maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Connect kanalından canlı olarak izlenebilir.

Atalanta - Udinese maçı sakat ve cezalı oyuncular

Atalanta: Marten De Roon (Şüpheli), Hans Hateboer (Sakat)

Udinese: Mato Jajalo (Sakat), Gerard Deulofeu (Sakat), Ignacio Pussetto (Sakat)

Atalanta - Udinese maçı muhtemel 11’ler…

Atalanta: Pierluigi Gollini, Luis Palomino, Rafael Toloi, Fabio Depaoli, Johan Mojica, Ruslan Malinovsky, Marten de Roon, Matteo Pessina, Robin Gosens, Luis Muriel, Zapata

Udinese: Juan Musso, Nahuel Molina, Nuytinck, Stryger Larsen, Kevin Bonifazi, Rodrigo Becao, Mandragora, Tolgay Arslan, Walace, Stefano Okaka, Llorente

Atalanta - Udinese iddia oranları

Atalanta: 1.32

Beraberlik: 3.75

Udinese: 5.00

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.90

Atalanta Lige Odaklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun rövanş maçında Real Madrid’e 3-1 kaybeden ve devler sahnesine veda eden Atalanta, Serie A Ligi’ne yorgun ve moralsiz dönse de, Hellas Verona deplasmanından 3 puan çıkarmayı başardı. Malinovsky ve Zapata’nın golleriyle fişi ilk yarıdan çekmeyi başaran Gasperini ve ekibi, son 7 haftada 6. Galibiyetini alırken, 65 golle ligin en golcü takımları arasında yer aldı. 4. Sırada yer alan ve lider ile arasında 10 puan fark bulunan Atalanta son 11 haftalık fikstürde umutlarını sürdürmek istiyor.

Udinese Lazio’ya Direnemedi

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır gol atmayı başaran ve iyi hücum performansının yanı sıra, 5 maçlık yenilmezlik serisiyle küme düşme hattından uzaklaşmayı başaran Udinese, son hafta rakip Lazio olunca, kalesinde gördüğü yoğun baskıdan çıkamadı ve Milli ara öncesi dişli rakibine 1-0 kaybetti. 28 haftada attığı 30 golle ligin etkisiz hücum performanslarından birini ortaya koyan Luca Gotti ve ekibi, 5 maçtan sonra tekrar üretkenlikten uzak hücum performansına geri döndü. Konuk ekibin Atalanta deplasmanında puan şansı çok düşük.