Ath. Bilbao - Real Betis Canlı maç izle

Ath. Bilbao ile Real Betis, İspanya La Liga Lig maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00'da başlayan müsabaka Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Ath. Bilbao - Real Betis Canlı maç izle

Ath. Bilbao ile Real Betis İspanya La Liga Lig 10. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Javier Alberola Rojas düdük çalacak.

Ath. Bilbao - Real Betis maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

Ath. Bilbao - Real Betis maçı sakat ve cezalı oyuncular

Ath. Bilbao: Oscar De Marcos (Sakat), Ibai Gomez (Sakat), Dani Garcia (Sakat), Jokin Ezkieta (Sakat), Inigo Lekue (Sakat)

Real Betis: Sergio Canales (Sakat), Aissa Mandi (Cezalı), Nabil Fekir (Sakat), Victor Camarasa (Sakat)

Ath. Bilbao - Real Betis maç öncesi istatistikler

Ath. Bilbao: Sahasında Real Betis’i konuk eden Ath. Bilbao’nun hedefi 3 puan.

Bir haftayı bay geçen ve lige kötü bir başlangıç yapan Ath. Bilbao ilk maçında deplasmanda Granada’ya 2-0 yenildi. İlk galibiyetini ikinci maçta alan Ath. Bilbao deplasmanda Eibar’ı 2-1 yendi. Sonraki iki maçta da mağlubiyet alan Ath. Bilbao sırasıyla sahasında Cadiz’e 1-0, deplasmanda Alaves’e 1-0 yenildi. Son dört maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Ath. Bilbao son maçında deplasmanda Valladolid’e 2-1 mağlup oldu. Ath. Bilbao 9 puanla 16.sırada yer alıyor.

Real Betis: Ath. Bilbao deplasmanına konuk olan Real Betis’in hedefi en az 1 puan alabilmek.

Lige güzel bir başlangıç yapan Real Betis ilk maçında deplasmanda Alaves’i 1-0 yendi. Sahasında Valladolid’i 2-0 yenen Real Betis sonraki iki maçta mağlubiyet aldı. Sahasında Real Madrid’e 3-2 yenilen Real Betis deplasmanda Getafe’ye 3-0 mağlup oldu. Deplasmanda Valencia’yı 2-0 yenen Real Betis sonraki iki maçta mağlup oldu. Son iki maçta bir galibiyet ve bir mağlubiyet alan Real Betis son maçında deplasmanda Barcelona’ya 5-2 yenildi.

Real Betis 12 puanla 11.sırada yer alıyor.

Ath. Bilbao - Real Betis iddia oranları

Ath. Bilbao: 1.85

Beraberlik: 3.00

Real Betis: 3.10

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.55