Bayern Münih – PSG Canlı maç izle

Bayern Münih ile Manchester, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Bayern Münih – PSG Canlı maç izle

Bayern Münih ile PSG Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Antonio Mateu Lahoz düdük çalacak.

Bayern Münih – PSG maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Bayern Münih - PSG muhtemel 11'ler...

Bayern Münih: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Niklas Süle, Bouna Sarr, Benjamin Pavard, Kingsley Coman, Leroy Sane, Douglas Costa, Joshua Kimmich, Joshua Zirkzee, Thomas Müller

PSG: Keylor Navas, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Colin Dagba, Thilo Kehrer, Leandro Ander Herrera, Draxler, Ruiz-Atil, Neymar, Angel Di Maria, Kylian Mbappe

Bayern Münih – PSG maçı sakat ve cezalılar

Bayern Münih: Douglas Costa (Sakat), Robert Lewandowski (Sakat), Corentin Tolisso (Sakat)

PSG: Juan Bernat (Sakat), Danilo Pereira (Şüpheli), Marco Verratti (Sakat), Layvin Kurzawa (Şüpheli), Leandro Paredes (Cezalı), Alessandro Florenzi (Şüpheli), Mauro Icardi (Şüpheli)

Bayern Münih – PSG iddia oranları

Bayern Münih: 1.70

Beraberlik: 3.40

PSG: 3.00

2,5 gol üstü: 1.40

2,5 gol altı: 2.15

Bayern Münih’te Yüzler Gülüyor

Bayern Münih’te yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da çok önemli bir galibiyet aldılar. Leipzig’e konuk olan Bayern Münih, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Leipzig’in 7 puan önüne geçerek, şampiyonluüa göz kırptılar. Üstelik golcü Lewandowski’nin yokluğunda. Bu hafta ise Şampiyonlar Ligi’nde PSG ile karşı karşıya gelecek olan Bayern Münih, zor bir 90 dakikaya çıkacak. Bir önceki turda Lazio’yu elemeyi başaran Bayern Münih için bu kez PSG, çok daha zorlu bir rakip. Bayern Münih’te bu hafta Douglas Costa, Tolisso ve Lewandowski’nin sakatlıkları var.

PSG Moralsiz

PSG’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Fransa Ligue 1’de Lille ile karşılaşan PSG, rakibine 1-0 kaybetti. Bu mağlubiyet ile 2. Sıraya gerileyen Pochettino’nun ekibi, Lille’in 3 puan gerisine düştü. Fransa Ligue 1’de şampiyonluk umutlarını biraz azalttılar diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nde ise bu hafta içi çeyrek finalde Bayern Münih’e konuk olacaklar. PSG, bir önceki turda Barcelona’yı elemeyi başarmıştı. Barcelona’yı ilk maçta 4-1 mağlup eden PSG, rövanş maçından ise 1-1’lik beraberlik ile dönerek, çeyrek finalde Bayern Münih’in rakibi oldu. Maç öncesinde PSG’de Leandro Parades kart cezalısı. Verratti ve Bernat ise sakat.