Belarus - Estonya Canlı maç izle

Belarus ile Estonya, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup E 2.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Belarus - Estonya Canlı maç izle

Belarus ile Estonya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup E 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Robert Hennessy düdük çalacak. Her iki takım da Avrupa Elemelerine güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Belarus - Estonya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan mücadelesi Bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Belarus - Estonya maçı muhtemel 11’ler…

Belarus muhtemel 11:  Gutor, Martinovich, Naumov, Polyakov, Matvejchik, Dragun, Kovalev, Maevski, Stasevich, Nekhajchik, Laptev

Estonya muhtemel 11: Lepmets, Mets, Kallaste, Antonov, Vassiljev, Ainsalu, Teniste, Sorga, Zenjov, Ojamaa, Tamm

Belarus - Estonya iddia oranları

Belarus: 1.20

Beraberlik: 4.25

Estonya: 6.50

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 1.90

Belarus’un İlk Maçı

Belarus, geçtiğimiz hafta grupta maç oynamadı. Grubun ilk maçında Estonya ile karşı karşıya gelecekler. Grupta Çekya, Belçika, Galler ve Estonya ile karşılaşacak olan Belarus’un gruptan çıkma şansı epey bir düşük diyebiliriz. 2 gün önce hazırlık maçında Honduras ile karşılaşan Belarus, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bugün Estonya karşısında maçın favorisiler ve gruba 3 puan ile başlamaları bekleniyor.

Estonya Farklı Kaybetti

Estonya, grubun en zayıf 2 takımından biri. Grubun ilk maçında iç sahada konuk ettikleri Çekya’ya farklı kaybettiler. Rakibine 6-2 mağlup olan Estonya, ilk maçlar sonunda grupta son sıraya yerleşti. Grubun ikinci maçında Belarus deplasmanına konuk olacaklar. Savunma anlamında çok kırılgan olan Estonya’nın bugün Belarus karşısında da işi çok zor.