Beşiktaş – Başakşehir Canlı maç izle

Beşiktaş ile Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:45’te başlayan müsabaka A Spor kanalından canlı olarak yayınlanan mücadelede üstünlük sağlayacak ekip, adını finale yazdıracak.

Beşiktaş – Başakşehir Canlı maç izle

Beşiktaş ile Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde Vodafone Park Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Mücadelede üstünlük sağlayacak ekip, adını finale yazdıracak. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Medipol Başakşehir ile oynadığı iki lig maçını da 3-2'lik skorlarla kazandı. Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı son olarak 11 Mayıs 2011'de oynanan final maçıyla kazandı. 2010-2011 sezonunda son olarak final oynama başarısı gösteren Beşiktaş, o zamanki adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir'e penaltılarda üstünlük kurarak kupayı müzesine götürdü. Ziraat Türkiye Kupası'nda 15 kez final oynayan Beşiktaş, 9 kez kupayı kazanma başarısı gösterdi.

Beşiktaş – Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:45’te başlayan müsabaka A Spor kanalından canlı olarak izlenebilir.

Beşiktaş - Başakşehir muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Utku, Rosier, Welinton, Montero, Rıdvan, Necip, N’Koudou, Josef, Ljajic, Larin, Aboubakar

Başakşehir: Volkan, Rafael-Ponck-Epureanu-Hasan Ali, Mehmet-Berkay, Visca-Aleksic-Deniz, Crivelli

Beşiktaş – Başakşehir maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Gökhan Töre (Sakat), Cenk Tosun (Sakat), Bernard Mensah (Diğer)

Başakşehir: Rafael Da Silva (Şüpheli), Fredrik Gulbrandsen (Sakat), Junior Fernandes (Sakat), Junior Caiçara (Sakat), Boli Bolingoli-Mbombo (Sakat)

Beşiktaş – Başakşehir iddia oranları

Beşiktaş: 1.62

Beraberlik: 3.00

Başakşehir: 3.75

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Beşiktaş'ta 3 eksik

Beşiktaş'ta henüz sakatlığını atlatamayan Gökhan Töre ve Cenk Tosun maç kadrosunda yer almadı. Siyah-beyazlılarda babaannesi vefat eden Bernard Mensah da forma giyemeyecek.

Medipol Başakşehir'de ise Bolingoli Mbombo, Junior Fernandes, Jr. Caiçara, Skrtel ve Mahmut Tekdemir'in sakatlığı devam ediyor.

10 yıldır kupaya hasret

 Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı son olarak 11 Mayıs 2011'de oynanan final maçıyla kazandı.

2010-2011 sezonunda son olarak final oynama başarısı gösteren Beşiktaş, o zamanki adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir'e penaltılarda üstünlük kurarak kupayı müzesine götürdü.

Beşiktaş, 2011-2012'de 4. kademede elendi. Bir sonraki sezon 5. kademede kupaya veda eden siyah-beyazlı takım, 2013-2014 sezonunda 4. kademede elenmekten kurtulamadı.

Siyah-beyazlı ekip, 2013-2014'ten sonraki 3 sezonda kupaya son 16 turunda veda etti. 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe ile yarı finalde eşleşen Beşiktaş, sahasındaki ilk maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Deplasmandaki karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle sahadan çekilen siyah-beyazlı ekip, kaldığı yerden devam etmesi yönünde karar alınan maça çıkmayınca hükmen mağlup sayıldı ve kupadan elendi. Beşiktaş, karşılaşmaya çıkmaması nedeniyle bir sene kupadan men edildi ve 2018-2019'da organizasyonda yer alamadı.

Beşiktaş, geçen sezon ise son 16 turunda kupadan elendi. Ziraat Türkiye Kupası'nda 15 kez final oynayan Beşiktaş, 9 kez kupayı kazanma başarısı gösterdi.