Beşiktaş Giresunspor CANLI İZLE

Süper Lig'in 28. hafta maçında Beşiktaş ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş Giresunspor canlı izle Beşiktaş Giresunspor şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Giresunspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Giresunspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Giresunspo izleme linki...

Beşiktaş Giresunspor CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Beşiktaş, evinde Giresunspor ile kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş bu maçı kazanarak Fenerbahçe'yi geçip ligde ikinci sıraya yükselmeyi amaçlıyor. Giresunspor ise ligde kalmayı amaçlıyor.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'ı son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik ederek 52 puanla 3.sırada yer alıyor. Son 5 maçında 3 beraberlik 1'er galibiyet ve mağlubiyet elde etti. 

Peki, Beşiktaş - Giresunspor maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda? Kritik maçı merak eden futbol severler ise Beşiktaş - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Beşiktaş - Giresunspor maçına dair tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ GİRESUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını ve düşme potasını yakından ilgilendiren Beşiktaş Giresunspor maçı saat 20.30’da başlıyor.  Vodafone Park Stadyumu'ndaki maçta hakem Atilla Karaoğlan düdük çalıyor.

 Beşiktaş Giresunspor maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş  Giresunspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması sıklaştı. Beşiktaş - Giresunspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İKİ FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ile Amir Hadziahmetovic, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

İki futbolcu, Giresunspor karşısında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 29. haftasındaki Trabzonspor mücadelesinde görev yapamayacak.

BEŞİKTAŞ GİRESUNSPOR İLK 11'LER

Beşiktaş:
Mert, Onur, Colley, Saiss, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Redmond, Ghezzal, Cenk, Aboubakar

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Campuzano, Görkem, Mejia, Sainz, Kuwas, Bajic