Beşiktaş - Kayserispor CANLI MAÇ İZLE

2022-2023 sezonunun ilk maçında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Yeni sezonun 1. haftasında Beşiktaş Kayserispor Atatürk Olimpiyat Stadı’nda mücadele edecek. Peki Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta, hangi, kanalda? İşte, Beşiktaş Kayserispor maçı muhtemel 11'ler ve diğer tüm detaylar.

Beşiktaş - Kayserispor CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonunun ilk hafta maçı, Beşiktaş Kayserispor arasında oynanacak. Vodafone Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesi için nefesler tutuldu. 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü yapılacak maç, saat 21:45'te başlayacak. Peki, Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Beşiktaş Kayserispor muhtemel 11'ler ve detaylar...

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 2022-2023 sezonunun 1. hafta maçı Beşiktaş Kayserispor arasında oynanacak. Futbolseverlerin büyük bi heyecanla beklediği maç, Vodafone Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. 21:45'te başlayacak olan Beşiktaş Kayserispor maçını izlemek isteyenler, bein sports 1 kanalından mücadeleyi canlı olarak izleyebilecek.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇINI İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN...

Beşiktaş Kayserispor maçı muhtemel 11'ler...

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Saiss, Montero, Umut, Salih, Gedson, Necip, Ghezzal, Weghorst, Muleka

Kayserispor: Bilal, Onur, Karimi, Hosseini, Carole, Mensah, Camponharo, Emrah, Bertolacci, Thiam, Gavranovic