Beşiktaş - Sporting Lizbon Canlı maç izle

Beşiktaş ile Manchester, UEFA Şampiyonlar Ligi Grup C 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:45’te başlayan müsabaka Exxen kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş - Sporting Lizbon Canlı maç izle

Beşiktaş ile Sporting Lizbon UEFA Şampiyonlar Ligi Grup C mücadelesinde Vodafone Park Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Maçta hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Süper Ligi’nde ilk 6 haftanın namağlup takımı Beşiktaş, iki kulvarda birden yükselişe geçmek istiyor.

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:45’te başlayan müsabaka Exxen kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş - Sporting Lizbon Canlı maç izle - Resim : 1

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Georges-Kevin N'Koudou (Sakat), Mehmet Topal (Sakat), Atiba Hutchinson (Sakat), Ajdin Hasic (Sakat), Güven Yalçın (Diğer)

Sporting Lizbon: Pedro Porro (Şüpheli), Bruno Tabata (Diğer)

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı muhtemel 11’ler…

Beşiktaş: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Alex Texeira, Batshuayi

Sporting Lizbon: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Jovane Cabral, Daniel Bragança, Nuno Mendes, Nuno Santos, Paulinho

Beşiktaş - Sporting Lizbon iddia oranları

Beşiktaş: 3.05

Beraberlik: 3.15

Sporting Lizbon: 2.00

2,5 gol üstü: 1.81

2,5 gol altı: 1.79

Beşiktaş - Sporting Lizbon Canlı maç izle - Resim : 3

Beşiktaş Çıkış Bileti Arıyor

Beşiktaş cephesinde Şampiyonlar Ligi’nde tehlike çanları çalıyor. C Grubu’nda mücadele eden Siyah Beyazlılar, önce Dortmund ardından Ajax’a mağlup oldu. Dortmund karşısında taraftar desteğini de arkasına alarak son dakikaya kadar iyi mücadele eden Beşiktaş, ilk maçı 2-1’lik mağlubiyetle kapatırken, Hollanda deplasmanında ise çok daha zor bir sınav verdi. Sakatlıklarla boğuşan ve ilk 11’de 18 yaşında 2 stoper ile mücadele eden Beşikta, Ajax’a 2-0 kaybetti. Sporting CP karşısında tek hedefi galibiyet olan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, Milli aradan mağlubiyetle döndü. Başakşehir’e deplasmanda 3-2 kaybeden ev sahibinde, son haftaya savunma zafiyetleri damga vurdu. Süper Ligi’nde ilk 6 haftanın namağlup takımı, iki kulvarda birden yükselişe geçmek istiyor.

Sporting CP Puan Peşinde

Dortmund deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Sporting CP, Şampiyonlar Ligi sahnesinde yoluna puansız devam ederken, Portekiz Premier Ligi’ndeki etkisini Avrupa’ya taşıyamadı. Portekiz Premier Ligi’nde ilk 2 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi’nde ise önce Ajax’a 5-1, ardından Dortmund’a 1-0 kaybetti. Milli ara dönüşü Portekiz Premier Ligi’ni bay geçen ve Kupa’da 3. Tur maçına çıkan ekip, CFOs Belenenses deplasmanında 4-0 kazanarak, Beşiktaş maçı öncesinde güven tazeledi. Kendisi gibi puanı bulunmayan Beşiktaş karşısına çıkacak olan Ruben Amorim’in öğrencileri, hem 3.’lük için hem de İlk 2 yarışı için çok kritik bir sınav verecek. Sporting CP’nin deplasmanda kaybetmemesi gerekli.