Bologna - Inter Canlı maç izle

Bologna ile Inter, İtalya Serie A Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Bologna - Inter Canlı maç izle

Bologna ile Inter İtalya Serie A Ligi 29. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Piero Giacomelli düdük çalacak.

Bologna - Inter maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Bologna - Inter maçı sakat ve cezalı oyuncular

Bologna: Rodrigo Palacio (Cezalı), Federico Santander (Sakat), Lukasz Skorupski (Sakat), Ibrahima Mbaye (Diğer), Aaron Hickey (Sakat)

Inter: Aleksandar Kolarov (Sakat), Ivan Perisic (Diğer), Danilo D'ambrosio (Sakat)

Bologna - Inter maçı muhtemel 11’ler…

Bolgona: Angelo da Costa, Takehiro Mitchell Dijks, Danilo, De Silvestri, Gary Medel, Roberto Soriano, Svanberg, Barrow, Nicola Sansone, Vignato, Orsolini

Inter: Daniele Padelli, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Roberto Gagliardini, Ivan Perisic, Marcelo Brozovic, Alexis Sanchez, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Romelu Lukaku

Bologna - Inter iddia oranları

Bologna: 5.00

Beraberlik: 4.25

Inter: 1.30

2,5 gol üstü: 1.35

2,5 gol altı: 2.25

Bologna’dan Geri Dönüş

Bologna, Milli ara öncesi son sınavını Crotone deplasmanında verirken, maça etkisiz başlayan ve ligin en zayıf halkası karşısında devre arasına 2-0 geride giren Sinisa Mihajlovic ve öğrencileri, 60. Dakikaya kadar 4 oyuncu değişikliğine giderken, sonradan oyuna giren Schouten, Soumaoro ve Olsen’in golleri 3-2’lik galibiyeti getirdi. Sampdoria’yı iç sahada 3-1 mağlup ettikten sonra, harika bir geri dönüşle kazanmaya devam eden Bologna, lider İnter karşısında sürpriz bir galibiyetle yoluna devam etmek istiyor. Ev sahibi sezonun ilk yarısında rakibine 3-1’lik skorla mağlup olmuştu.

Inter Şampiyonluğa Yürüyor

İnter, İtalya Serie A Ligi’nin son 8 haftasından 8 galibiyetle çıkmayı başarırken, bu seri ev sahibini hem liderliğe taşıdı hem de en yakın rakibi ile puan farkını 6’ya çıkardı. Son hafta Torino deplasmanında Lukaku ve Martinez’in golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanan konuk ekip, ligin 2. Yarısı itibariyle mağlup olmadı. Conte yönetiminde şampiyonluğa yürüyen İnter, 63 gole ligin en golcü takımı olurken, kalesinde sadece 26 gole izin vererek Juventus’un ardından en iyi savunma performansını sergiledi. Sassuolo maçının ertelenmesiyle birlikte en yakın rakibi Milan’ın 1 maç eksiğiyle 6 puan gerisinde yer alan İnter, adım adım şampiyonluğa yürüyor.