CANLI MAÇ İZLE | Borussia Dortmund - Kopenhag

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması başlıyor. Heyecan dolu karşılaşmaların canlı yayın bilgileri ve maç detayları belli oldu. Dortmund - Kopenhag maçı için futbol severlerin akıllarındaki sorular yine aynı… Karşılaşma saat kaçta? Maçı hangi kanaldan takip edebilirim? Muhtemel kadrolar nasıl? İlk 11’de yer alamayacak cezalı ve sakat olan eksik isimler kimler? Şampiyonlar Ligi heyecanının tüm sorularının cevabı haberimizde! Haftanın tüm maçlar; Dünya ve Türkiye gündemi ile tv100.com'da..

CANLI MAÇ İZLE | Borussia Dortmund - Kopenhag

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk hafta mücadelerinde Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ve Danimarka temsilcisi Kopenhag karşılaşıyor. Karşılaşmaya dair tüm detaylar haberimizde…

CANLI MAÇ İZLE | Borussia Dortmund - Kopenhag - Resim : 1Saat kaçta, hangi kanalda?

Borussia Dortmund’un Kopenhag’ı ağırladığı heyecan dolu Şampiyonlar Ligi G Grubu mücadelesi 19:45’te Signal-Iduna Park’ta başlacak. Futbol tutkunları karşılaşmayı EXXEN aracılığıyla canlı olarak takip edebilecek.

CANLI MAÇ İZLE | Borussia Dortmund - Kopenhag - Resim : 2Muhtemel 11'ler

Borussia Dortmund: Gregor Kobel, Thomas Meunier, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Marius 
Wolf, Jude Bellingham, Salih Özcan, Thorgan Hazard, Marco Reus, Julian Brandt, Anthony 
Modeste

Kopenhag: Mathew Ryan, Kevin Diks, Denis Vavro, Nicolai Boilesen, Victor Kristiansen, Zeca, Viktor Claesson, Lukas Lerager, Rasmus Falk, Mohamed Daramy, Andreas Cornelius

Eksikler

Borussia Dortmund: Karim Adeyemi (Sakat), Jamie Bynoe-Gittens (Sakat), Mateu Morey Bauzà (Sakat), Sébastien Haller (Sakat), Donyell Malen (Sakat), Mahmoud Dahoud (Sakat), Raphaël Guerreiro (Sakat)

Kopenhag: Kamil Grabara (Sakat), Marios Ikonomou (Sakat)

 

Haftanın tüm önemli maçları; Dünya, Türkiye ve spor gündemi ile TV 100 web sitesinde...