Borussia Dortmund – Manchester City Canlı maç izle

Borussia Dortmund ile Manchester, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İlk maçtan 1-0 galip ayrılan Borussia Dortmund alacağı skorla tur biletini cebine koymak istiyor.

Borussia Dortmund – Manchester City Canlı maç izle

Borussia Dortmund ile Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. İlk maçtan 1-0 galip ayrılan Borussia Dortmund alacağı skorla tur biletini cebine koymak istiyor. Maçta hakem Carlos Del Cerro Grande düdük çalacak. Borussia Dortmund, ilk maçı Etihad’ta 2-1 kaybetti. Manchester City ise ilk maçtan galibiyet ile ayrılmayı başardı.

Borussia Dortmund – Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Borussia Dortmund - Manchester City muhtemel 11'ler...

Borussia Dortmund: Marwin Hitz, Nico Schulz, Thomas Meunier, Mats Hummels, Jude Bellingham, Mahmoud Dahoud, Emre Can, Marco Reus, Julian Brandt, Erling Haaland, Giovanni Reyna

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Mendy, İlkay, Rodrigo, Bernardo Silva, Mahrez, Sterling, Gabriel Jesus

Borussia Dortmund – Manchester City maçı sakat ve cezalılar

Borussia Dortmund: Marcel Schmelzer (Sakat), Axel Witsel (Sakat), Jadon Sancho (Şüpheli), Dan-Axel Zagadou (Sakat), Youssoufa Moukoko (Sakat)

Manchester City: Sergio Agüero (Sakat)

Borussia Dortmund – Manchester City iddia oranları

Borussia Dortmund: 3.75

Beraberlik: 3.50

Manchester City: 1.50

2,5 gol üstü: 1.45

2,5 gol altı: 2.00

Borussia Dortmund Moral Buldu

Borussia Dortmund, ilk maçı Etihad’ta 2-1 kaybetti. Mağlup olmalarına rağmen, Manchester City ile başa baş bir mücade örneği gösterdiler. Reus’un golü, en azından rövanş maçı için umutları diri tutmaya yardımcı oldu diyebiliriz. Borussia Dortmund, bugün 1-0 kazandığı takdirde Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale adını yazdıracak. Hafta sonu ise Bundesliga’da Stuttgart deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile dönen Edin Terzic’in öğrencileri, moral buldu. Stuttgart karşısında galibiyeti getiren goller, Bellingham, Reus ve Ansgar Knauff’tan geldi. Manchester City ile karşılaşacak olan Borussia Dortmund’ta Axel Witsel, Jadon Sancho ve Moukoko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City İlk Maçı Kazandı

Manchester City, ilk maçtan galibiyet ile ayrılmayı başardı. Etihad’ta konuk ettikleri Borussia Dortmund’u 2-1 mağlup ederek avantajı kaptılar. Henüz turu geçmediler ama ilk maçta kazanmaları önemliydi. Yarı finale daha yakın olan tarafın Manchester City olduğunu söyleyebiliriz. Premier Lig’de ise şampiyonluğun en güçlü adayı olan Manchester City, geçtğimiz hafta sonu Etihad’ta Leeds United’a karşı şok bir mağlubiyet yaşadı ve rakibine 2-1 kaybetti. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçına, Borussia Dortmund ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Manchester City’de eksik bulunmuyor.