Chelsea - Villarreal Canlı maç izle

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile UEFA Avrupa Ligi Kupası şampiyonu Villarreal, UEFA Süper Kupa maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

Chelsea - Villarreal Canlı maç izle

Chelsea ile Villarreal UEFA Süper Kupa mücadelesinde Windsor Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Sergey Karasev düdük çalacak. Geçtiğimiz sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Chelsea, Alman teknik adam Thomas Tuchel’in göreve gelişiyle, oyun anlamında çok büyük aşama kaydetti. UEFA Avrupa Ligi finalinde Manchester United ile karşılaşan Villarrel ise, rakibini penaltılarla mağlup etti ve şampiyon olmayı başardı.

Chelsea - Villarreal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan karşılaşma Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

Chelsea - Villarreal maçı sakat ve cezalılar

Chelsea: Jorginho (Şüpheli), Emerson (Şüpheli), Ben Chilwell (Şüpheli), Mason Mount (Şüpheli), Reece James (Şüpheli)

Villarreal: Francis Coquelin (Şüpheli), Daniel Parejo (Sakat), Geronimo Rulli (Şüpheli), Juan Foyth (Şüpheli), Samuel Chukwueze (Sakat)

Chelsea - Villarreal maçı muhtemel 11’ler

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner

Villarreal: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Daniel Parejo, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno

Chelsea - Villarreal iddia oranları

Chelsea: 1.59

Beraberlik: 3.20

Villarreal: 4.75

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.65