Club Brugge - Dynamo Kiev Canlı maç izle

Club Brugge ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Connect kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Club Brugge - Dynamo Kiev Canlı maç izle

Club Brugge ile Dynamo Kiev UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Srdjan Jovanovic düdük çalacak.

Club Brugge - Dynamo Kiev maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Connect kanalından canlı olarak izlenebilir.

Club Brugge - Dynamo Kiev maçı muhtemel 11’ler…

Club Brugge: Ethan Horvath, Sobol, Odilon, Mechele, Clinton Mata, Vanaken, Vormer, Rits, Okereke, Diatta, Dennis

Dynamo Kiev: Georgiy Bushchan, Vitalii Mykolenko, Popov, Kedziora, Buyalsky, Sydorchuk, Tsygankov, Besedin, Carlos de Pena, Shaparenko, Karavayev

Club Brugge - Dynamo Kiev maçı sakat ve cezalılar

Club Brugge: Simon Mignolet (Sakat), Mats Rits (Sakat), Hans Vanaken (Sakat), Stefano Denswil (Sakat), Matej Mitrovic (Sakat), Noa Lang (Sakat), Charles De Ketelaere (Sakat)

Dynamo Kiev: Denis Garmash (Sakat), Benjamin Verbic (Sakat), Mykyta Burda (Sakat), Tudor Baluta (Sakat)

Club Brugge - Dynamo Kiev iddia oranları

Club Brugge: 1.80

Beraberlik: 3.00

Dynamo Kiev: 3.10

2,5 gol üstü: 1.85

2,5 gol altı: 1.55

Club Brugge Favori 

Club Brugge, ilk maçtan avantajlı bir skor ile dönmeyi başardı. Konuk oldukları Dynamo Kiev deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Deplasmanda attıkları golle avantajı eline geçiren Philippe Clement’in ekibi, Belçika Ligi’nde de yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta OH Leuven’i 3-0 mağlup ederek, galibiyet serisini devam ettirdiler. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olan Club Brugge, bu hafta Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında, Dynamo Kiev’i konuk edecek. Club Brugge, her türlü galibiyetin yanı sıra, golsüz beraberlik aldığı takdirde de son 16 turuna adını yazdıracak.

Dynamo Kiev Evinde Kazanamadı

Dynamo Kiev, ilk maçtan avantajlı bir sonuç ile dönemedi. İç sahada konuk ettikleri Club Brugge ile 1-1 berabere kaldılar. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Mircea Lucescu’nun öğrencileri, Ukrayna Premier Ligi’nde ise zirvede bulunuyor. Her ne kadar, geçtiğimiz hafta sonu Desna deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönselerde liderliğini sürdürüyorlar. En yakın takipçisi Shakhtar Donetsk’in 4 puan önündeler.