Dortmund Chelsea CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı dün gece oynanan maçlarla başladı. Bu akşam Dortmund ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Dortmund Chelsea canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Dortmund ile Chelsea canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Dortmund Chelsea canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Dortmund - Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda? Dortmund - Chelsea şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar...

Dortmund Chelsea CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk karşılaşmaları dün gece oynanan maçlarla başladı. Futbolun Avrupa ayağının en büyük organizyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Almanya temsilcisi Borussia Dortmund, evinde İngiliz ekibi Chelsea'yı konuk edecek. Bu zorlu maç Sıgnal Iduna Park'ta oynanacak. Dortmund, G Grubu'nu 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 9 puan toplayarak 2'nci sırada tamamladı. Chelsea ise E Grubu'nu 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puanla grup lideri olarak noktaladı.

BORUSSIA DORTMUND CHELSEA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak olan Dortmund - Chelsea maçı saat 23.00’da başlıyor. Sıgnal Iduna Park Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Jesús Gil Manzano düdük çalıyor. Dortmund Chelsea maçı Exxen HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Dortmund - Chelsea şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Dortmund - Chelsea maçı canlı izlemek için Exxen üyeliği gerekmektedir.

BORUSSIA DORTMUND CHELSEA ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BORUSSIA DORTMUND CHELSEA SAKATLAR VE CEZALILAR

Karşılaşma öncesinde Dortmund’da Morey ve Moukoko sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Chelsea’da ise Mendy, Sterling, Pulusic, Kante ve Broja gibi önemli eksikler var.

Bireysel performanslara bakıldığında Dortmund’un 8 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Chelsea ise son 8 maçında sadece 1 kez galip gelebildi.