CANLI MAÇ İZLE | Faroe Adaları - Türkiye

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son maçında Faroe Adaları, B Ligi’ne yükselen A Milli Futbol Takımımızı konuk edecek. Heyecan dolu maçı izlemek isteyen vatandaşlar araştırıyor. Peki Faroe Adaları - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?... İşte maçın ilk 11'leri... Detayları haberimizde... Haftanın tüm önemli maçları; Dünya, Faroe Adaları ve spor gündemi ile TV 100 web sitesinde...

CANLI MAÇ İZLE | Faroe Adaları - Türkiye

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında liderlik koltuğunda bitirmeyi garantileyen A Milliler, Faroe Adaları’na konuk olacak

Türkiye maçı kazanıp lider konumdaki millilerimiz ile arasındaki farkı kapamak lig yükselme ihtimalini son maça saklamayı yükselmeyi amaçlıyor. Bizim Çocuklar ise beraberlik ile gelecek 1 puan ile B liginin son grubuna yükseliyor. Spor severler Faroe Adaları - Türkiye maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacağını merak ediyor.

Grupta sırasıyla sahasında Faroe Adaları'nı 4-0, deplasmanda Litvanya'yı 6-0, Lüksemburg'u 2-0 ve sahasında Litvanya'yı 2-0 yenen ay-yıldızlı ekip, son maçında İstanbul'da Lüksemburg ile 3-3 berabere kalıp, gruptaki ilk puan kaybını yaşadı. Milliler, bu puan kaybına rağmen son maçlar öncesi grubunu 13 puanla lider tamamlamayı garantiledi ve B Ligi'ne yükseldi.

CANLI MAÇ İZLE | Faroe Adaları - Türkiye - Resim : 1

Kuntz ile 12. maç

Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 12. maçına Faroe Adaları karşısında çıkacak. Milli takım, Kuntz ile çıktığı 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşarken, rakip fileleri 31 kez havalandırıp, kalesinde 12 gol gördü.

CANLI MAÇ İZLE | Faroe Adaları - Türkiye - Resim : 2

Faroe Adaları - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Faroe Adaları - Türkiye maçı Torsvollur Stadyumu’nda saat 21:45'te başlayacak. Maç TRT 1 kanalından şifresiz naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Faroe Adaları: Altay, Zeki, Ozan, Kaan, Ferdi, İrfan Can, Orkun, Yunus, Halil, Kerem, Serdar

Türkiye: Moris, Martins, Chanot, Carlson, Mica Pinto, Gerson, Bohnert, Barreiro, Thill, Rodrigues, Sinani

Haftanın tüm önemli maçları; Dünya, Faroe Adaları ve spor gündemi ile TV 100 web sitesinde...