Fatih Karagümrük – Trabzonspor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 16. haftasında heyecan dolu maçlara ev sahipliği yapıyor. Süper Lig ekipleri yılbaşı öncesinde sporseverlere futbol ziyafeti yaşatıyor. Ligde bu hafta Trabzonspor Fatih Karagümrük’ün konuğu oluyor. Fırtınada hesaplar yapıldı. Hedef mutlak 3 puan... Fatih Karagümrük ise fırtına karşısında sürpriz yapma peşinde... İşte Fatih Karagümrük Trabzonspor ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Eksikler, sakatlıklar, ilk 11’ler... İşte Fatih Karagümrük – Trabzonspor maçı tüm detayları..

Fatih Karagümrük – Trabzonspor CANLI MAÇ İZLE

Fatih Karagümrük evinde Trabzonspor’u ağırlıyor. Trabzonspor için önemli olan maçta fırtına sahadan galip ayrılmak istiyor. Karagümrük’te ise durum bir hayli kritik düşme potasında duran Karagümrük maçı galibiyetle tamamlayıp düşme hattından kurtulmak istiyor.

Puan cetveline bakıldığında ise 5’inci sırada yer alan Tranzonspor’un 26 puanı bulunuyor. Son 5 maçına bakıldığında Bordo Mavili ekibin mağlubiyeti bulunmazken yalnızca 2 galibiyeti bulunuyor.

Karagümrük cephesinde ise 1 galibiyet, 1 beraberlik 3 de mağlubiyet var.

Spor severlerin bir diğer merak ettiği konu ise Karagümrük – Trabzonspor maçının ne zaman saat kaçta yayınlanacağı?

Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak zorlu mücadele saat 20.00’de başlıyor.  Mücadelede ise hakem Ümit Öztürk düdük çalıyor.

Fatih Karagümrük – Trabzonspor Bein Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanıyor. Fatih Karagümrük – Trabzonspor şifresiz izleyebilmek için digiturk aboneliği de gerekiyor.

FATİH KARAGÜMRÜK – TRABZONSPOR ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig'in son şampiyonu unvanına sahip takımları konuk ettiği altı maçın sadece birini kazanabilen Fatih Karagümrük, tek galibiyetini Eylül 2020'de İstanbul Başakşehir'den aldı.

Sakatlıklar

Sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Serkan Asan ve Stefano Denswil ile tedavisi tamamlanan ancak lisansı çıkarılmayan Bruno Peres, kadroda yer alamayacak.

Karagümrük – Trabzonspor ilk 11'leri ise şöyle:

Karagümrük: Batuhan Şen, Rayyan, Biraschi, Dresevic, Ozdoev, Shukurov, Ricci, Levent Mercan, Colley, Borini, Diagne.

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hugo, Bartra, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Visca, Maxi Gomez.